iPad Mini debutează Într-o conferință oficială Apple pe 23 octombrie; Avem confirmarea!

788 ori
<b>iPad Mini debutează Într-o conferință oficială Apple pe 23 octombrie; Avem confirmarea!</b>Cu ceva timp în urma Reuters afirma cu tărie că Apple va prezenta pe 23 octombrie noul iPad Mini în cadrul unui eveniment ce s-ar putea axa pe versiunea nouă de iBooks. Ei bine, acum cei de la The Verge au aflat că evenimentul este real și că vom...

Cu ceva timp în urma Reuters afirma cu tărie că Apple va prezenta pe 23 octombrie noul iPad Mini în cadrul unui eveniment ce s-ar putea axa pe versiunea nouă de iBooks. Ei bine, acum cei de la The Verge au aflat că evenimentul este real și că vom vedea intradevar noul iPad de 7.85 inch prezentat de către Apple.

Cu ocazia scurgerilor de informații de săptămâna trecută am aflat că noul produs Apple va costa 249 de euro în varianta WiFi de 8 GB, sau cel puțin așa era menționat în oferta unui retailer german. De-a lungul ultimelor luni am asistat la numeroase scăpări de imagini ale tabletei, care ne prezentau un device cu ecran mai mic decât iPad 3, difuzoare stereo de mari dimensiuni, o cameră în partea din spate și noul port conector Lightning. Am văzut chiar și bateria lui iPad Mini, de 3 ori mai mare decât cea a lui iPhone 5 și numeroase poze cu mockupuri pe web.

Două mistere există cu privire la acest produs: rezoluția ecranului său și procesorul din interiorul său. Dacă la rezoluție ne așteptam la ceva de genul Retina Display, procesorul are doar două variante pe care le vedem viabile: Apple A6 sau Apple A5X. Camera din spate va fi probabil de 5 sau 3 megapixeli și mă aștept și că produsul să aibă o serie de aplicații speciale și accesorii cu care Apple să ia ochii publicului. Vă reamintesc că marțea viitoare avem planuri, planuri legate de Apple iPad Mini, deoarece vom urmări conferința sa cu sufletul la gură.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×