KTF lanseaza robotul aspirator, controlat cu ajutorul telefonului mobil

1.187 ori
<b>KTF lanseaza robotul aspirator, controlat cu ajutorul telefonului mobil</b>KTF este un operator Sud Corean de telefonie mobila, care tocmai a anuntat lansarea unui robot aspirator, ce poate fi controlat prin intermediul unui telefon mobil 3G. Creat in colaborare cu firma coreana Microbot, robotul CW100, de fapt un aspirator...

KTF este un operator Sud Corean de telefonie mobila, care tocmai a anuntat lansarea unui robot aspirator, ce poate fi controlat prin intermediul unui telefon mobil 3G.

Creat in colaborare cu firma coreana Microbot, robotul CW100, de fapt un aspirator supradotat, foloseste apelarea video pentru a transmite imagini live catre telefonul dumneavoastra. Astfel, utilizatorul vede acelasi lucru ca si robotul, reusind sa controleze actiunile "aspiratorului" prin intermediul tastaturii telefonului.

KTF afirma ca noul robot poate fi utilizat si pentru monitorizarea copiilor, a batranilor sau a animalelor de casa. CW100 costa 370 de dolari si vine la pachet cu un abonament tip date, care costa 3.7 dolari pe luna si este necesar pentru utilizarea serviciilor de apelare video. Operatorul si-a anuntat intentia de a exporta robotul in Franta, prin intermediul unui parteneriat cu France Telecom.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×