iPhone 6s ar putea sosi în nuanţa "rosé" şi cu tehnologie Force Touch

1.193 ori
<b>iPhone 6s ar putea sosi în nuanţa "rosé" şi cu tehnologie Force Touch</b>Zilele trecute am aflat şocat că de fapt traduceam greşit tipul de culoare pe care &icirc;l are Apple Watch. Astfel, "rose gold" nu &icirc;nseamnă "aur roz", ci aur " Ros&eacute;", ca vinul. Se pare că această nuanţă va fi acum adoptată şi de...

Zilele trecute am aflat şocat că de fapt traduceam greşit tipul de culoare pe care îl are Apple Watch. Astfel, "rose gold" nu înseamnă "aur roz", ci aur " Rosé", ca vinul. Se pare că această nuanţă va fi acum adoptată şi de iPhone 6s.

Informaţiile din de la Wall Street Journal şi indică faptul că iPhone 6s şi iPhone 6s Plus vor primi această nuanţă, dar şi tehnologie Force Touch, proaspăt implementată pe MacBookuri. Aceste detalii provin chiar de la furnizorii Apple, care indică şi că se vor păstra aceleaşi diagonale că la iPhone 6 şi 6 Plus, adică 4.7 şi respectiv 5.5 inch.

Force Touch va permite lui iOS să distingă contextul apăsărilor pe ecran în funcţie de presiune. Practic, un iPhone va realiza dacă apăsaţi blând pe ecran, dacă apăsaţi cu forţa său mediu, ceea ce ar putea avea un efect însemnat şi în lumea gaminului. Reţineţi că faptul că noile iPhone-uri vor sosi pe roz nu înseamnă că vor avea carcasa din plastic, ci că metalul va fi prelucrat într-un mod special, pentru acea tenta "rosé".

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×