Umidigi S3 Pro adoptă la rândul său noua cameră de 48 de mpx de la Sony; Iată mostre foto

1.863 ori
<b>Umidigi S3 Pro adoptă la rândul său noua cameră de 48 de mpx de la Sony; Iată mostre foto</b>În ultimele luni au început să apară tot mai des telefoane cu cameră de 48 de megapixeli, utilizând un senzor nou produs de Sony. Am văzut Huawei lansând două telefoane de gen, Honor View 20 şi Huawei Nova 4, iar Xiaomi l-a lansat

În ultimele luni au început să apară tot mai des telefoane cu cameră de 48 de megapixeli, utilizând un senzor nou produs de Sony. Am văzut Huawei lansând două telefoane de gen, Honor View 20 şi Huawei Nova 4, iar Xiaomi l-a lansat recent pe Redmi Note 7 cu o cameră tot de 48 MP în spate. Acum apare şi Umidigi S3 Pro, care surprinde prin aceeaşi dotare.

Umidigi S3 Pro

Terminalul vine tot cu o cameră de 48 de megapixeli şi îşi dezvăluie şi câteva mostre foto pe care le vedeţi în articol. Deşi vine de la un brand B, sau mai bine zic C din China, telefonul arată binişor, de la acel breton în formă de "picătură" până la lista de dotări. Dispune de un procesor MediaTek Helio P70, 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus slot microSD.

Umidigi S3 Pro

Are un ecran de 6.3 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi tehnologie in cell LTPS. Sună foarte bine şi bateria de 5150 mAh, care vine cu încărcare rapidă, iar un aspect inedit e că Umidigi S3 Pro va adopta un corp din ceramică, similar cu ce a oferit Xiaomi pe modelele Mi Mix. Punctul de atracţie rămâne totuşi camera de 48 de megapixeli, cu senzor Sony IMX587, însoţit de o cameră secundară telephoto de 12 megapixeli.

Umidigi S3 Pro

Nu ar trebui să vă aşteptaţi la rezoluţii uriaşe, pentru că fotografiile se vor scala la 12 megapixeli, pentru a creşte claritatea şi a ocupa un spaţiu rezonabil în memorie. S3 Pro are şi o cameră selfie de 20 de MP, iar toate camerele de la bord au aportul AI şi Bokeh. Handsetul rulează Android 9.0 Pie din cutie şi are până şi jack audio.

Umidigi S3 Pro

Ar trebui să coste în jur de 350 de dolari, ceea ce nu sună rău deloc. Fotografiile surprinse cu camera sa arată binişor, chiar dacă nu se descurcă prea bine cu sursele puternice de lumină la interior. Detaliile abundă şi în condiţii de lumină naturală culorile şi claritatea sunt de flagship de categorie A.

Umidigi S3 Pro

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×