iPhone X în varianta de culoare Blush Gold este certificat de FCC; Vedem fotografii reale

1.112 ori
<b>iPhone X în varianta de culoare Blush Gold este certificat de FCC; Vedem fotografii reale</b>Încă de dinaintea lansării lui iPhone X se zvonea faptul că printre nuanțele de culoare disponibile vom vedea și un auriu mai subtil denumit Blush Gold. Această culoare nu a mai debutat oficial, dar astăzi apar semne că o lansare ar putea avea

Cu mult înaintea lansării lui iPhone X se vehicula faptul că Apple are în plan și prezentarea unei variante pe auriu, model care la un moment dat și în randări, iar de curând am văzut și fotografii ale tray-ului SIM în această culoare. Totuși, astăzi descoperim că această nuanță mai specială este reală, fiind certificată de către FCC chiar de curând, mai precis la data de 2 aprilie după cum confirmă și documentele oficiale ce pot fi accesate de aici.

iPhone X Blush Gold

Aparent, cei de la Apple au ales ca certificarea și fotografiile realizate cu dispozitivul să fie listate pe privat timp de 6 luni, perioada cu pricina expirând de curând. Acum pe site-ul FCC se pot găsi toate aceste imagini cu varianta Blush Gold a lui iPhone X și apariția sa poate înseamna că Apple are de gând să aducă această nuanță pe piață în perioada următoare pentru a oferi un boost vânzărilor.

iPhone X Blush Gold

Există și posibilitatea ca gigantul american să fi renunțat complet la ideea lansării modelului auriu, dar pentru moment nu avem de unde știi cu certitudine acest fapt. O lansare posibilă ar putea fi pregătită pentru conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2018 ce are loc în perioada 4 - 8 iunie.

Vă amintim că de curând cei de la Apple au prezentat variante pe roșu ale modelelor iPhone 8 și iPhone 8 Plus, astfel că nu este exclusă din ecuație nici posibilitatea ca iPhone X să îmbrace haine noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×