Startul precomenzilor pentru iPhone-urile din 2018 se dă pe 14 septembrie; Acestea ajung în magazine pe 21 septembrie

1.418 ori
<b>Startul precomenzilor pentru iPhone-urile din 2018 se dă pe 14 septembrie; Acestea ajung în magazine pe 21 septembrie</b>Potrivit unui nou raport ajuns online se pare că startul precomenzilor pentru iPhone-urile din 2018 se va da pe data de 14 septembrie, urmând ca livrările să înceapă o săptămână mai târziu adică pe 21 septembrie. Mai aflăm pe această cale

Dacă Samsung Galaxy Note 9 s-a lansat deja, Pixel 3 vine în octombrie, ca şi Mate 20, cele 3 iPhone-uri din 2018 rămân misterioase că perioada de debut. Teoretic ar fi în jurul datei de 11 septembrie, dar nimic nu era bătut în cuie, până azi... Avem detalii din Germania, atât cu privire la precomenzi, cât şi sosirea în magazine.

Cele 3 telefoane ar urma să fie puse la dispoziţie prin precomandă vineri, pe 14 septembrie. Ele vor începe să fie livrate de pe 21 septembrie, dată la care vor ajunge şi în magazine. Cât despre anunţul oficial Apple, el ar urma să aibă loc pe 12 septembrie, fix ca anul trecut. Mai aflăm de la aceeaşi sursă din Germania că iOS 12 va fi oferit începând cu 18 septembrie. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu colecţia toamnă-iarnă 2018 de iPhone-uri, e vorba despre 3 modele.

Îl avem întâi pe iPhone XS de 5.8 inch cu panou OLED şi cameră duală, plus breton şi procesor Apple A12. Apoi vine iPhone XS Plus, cu ecran OLED de 6.5 inch şi dotări similare, poate doar cu extra RAM. Plutonul este încheiat de iPhone 9 aka "iPhone (2018)". El va avea un ecran LCD de aproximativ 6.1 inch, procesor Apple A12, breton şi cameră singulară. Ar urma să coste cel mai puţin dintre cele 3.

În concluzie, eliberaţi-vă calendarul pe 12 septembrie pentru a viziona conferinţa Apple şi pe 21 septembrie pentru a ridica noul iPhone din magazin. Aşteptaţi-vă la scăpări intense după ce se linişteşte nebunia de la IFA 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×