Lansare iPad Mini - mâine seară cu live blogging de la 20.00

955 ori
<b>Lansare iPad Mini - mâine seară cu live blogging de la 20.00</b>Apple va organiza mâine seară un eveniment sub sloganul - &ldquo;We&rsquo;ve got a little more to show you&rdquo;. Această afirmație și zvonurile din ultimele 2 - 3 luni ne duc cu gândul la un nou device - iPad Mini. Ar urma să reprezinte modul în...

Apple va organiza mâine seară un eveniment sub sloganul - “We’ve got a little more to show you”. Această afirmație și zvonurile din ultimele 2 - 3 luni ne duc cu gândul la un nou device - iPad Mini. Ar urma să reprezinte modul în care vede Apple o tabletă mai mică față de iPad-ul clasic de 9.7 inch, iPad ajuns la a treia generație din martie 2012.

iPad Mini ar urma să dispună de un hardware similar cu iPad 2, un display de 7.85 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli. S-ar potrivi cu cele peste 225.000 aplicații din App Store ce au fost optimizate pentru iPad 1 și iPad 2.

Prețurile ar începe de la 329 dolari, versiunea de 16 GB cu Wi-Fi. Nu ar exista și iPad Mini cu 3G, 429 dolari la iPad Mini de 32 GB și 529 dolari cu 64 GB ca spațiu de stocare. Toate informațiile vor fi aflate mâine seară. Mai este așteptat un MacBook de 13.3 inch cu retina display și iPad 3 cu conector nou ca la iPhone 5. Cine știe ce suprize ne va mai pregăti Tim Cook și echipa sa.

Mobilissimo.ro vă așteaptă la un live blogging de la ora 20.00, ora României. Veți afla toate informațiile și sursele vor fi site-urile tech de top care transmit de la fața locului. Nu cred că vor pune și o transmisie video, Apple aduce de obicei un video cu evenimentul în a doua zi. Să vedem și data de lansare, eventuala disponibilitate în țara noastră - încă așteptăm iPhone 5 în mod oficial și în oferta operatorilor de telefonie, plus toate specificațiile hardware sau vor alege să păstreze secretul ca la iPhone 5 care abia după ce a ajuns la iFixit s-a cunoscut frecvența procesorului, cantitatea de RAM, capacitatea bateriei și altele.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×