Un super-telefon BlackBerry cu QNX OS se află În dezvoltare la RIM

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.338 ori
<b>Un super-telefon BlackBerry cu QNX OS se află În dezvoltare la RIM</b>După performanțe financiare sub așteptări (dar totuși rezonabile), canadienii de la Research in Motion au început dezvoltarea unui smartphone de nouă generație, care lasă în urmă platforma BlackBerry OS. Acest model face trecerea la QNX OS, pe...

După performanțe financiare sub așteptări (dar totuși rezonabile), canadienii de la Research in Motion au început dezvoltarea unui smartphone de nouă generație, care lasă în urmă platforma BlackBerry OS. Acest model face trecerea la QNX OS, pe care l-am văzut în acțiune pe BlackBerry PlayBook.

Informațiile despre noul terminal vin de la N4BB, care afirmă și că RIM a oprit producția variantei PlayBook de 10 inchi, axându-se pe un nou "super-telefon". Smartphone-ul va sosi cu un display touch de 4.3 inchi, cu o rezoluție de 900+, conform aceleiași surse. Sub carcasă se va afla același procesor single core de 1.2GHz de pe modelul BlackBerry Bold 9900, care urmează să sosească în curând pe piață.

Compania canadiană a considerat că un procesor dual core consuma prea multă baterie, dar nu excludem și posibilitatea includerii acestei tehnologii pe noul BlackBerry. în ce privește restul planurilor RIM, firma va lansa varianta 4G LTE a tabletei de 7 inchi PlayBook în octombrie. Oare va bine primit la finalul anului un smartphone single core în condițiile în care vom asista deja la anunțuri de telefoane quad core?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×