Lenovo confirmă lansarea unui nou brand de smartphone-uri În luna aprilie

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 708 ori
<b>Lenovo confirmă lansarea unui nou brand de smartphone-uri În luna aprilie</b>După ce anul trecut în luna octombrie aflam că Lenovo plănuiește lansarea unui nou brand de smartphone-uri în 2015, iată că astăzi aflăm noi detalii oficiale despre acest lucru direct de la vice-președintele Lenovo, David Roman. &nbsp; în...

După ce anul trecut în luna octombrie aflamLenovo plănuiește lansarea unui nou brand de smartphone-uri în 2015, iată că astăzi aflăm noi detalii oficiale despre acest lucru direct de la vice-președintele Lenovo, David Roman.

în cadrul unui interviu, acesta a declarat faptul că într-adevăr pe data de 1 aprilie 2015 va fi lansat un nou brand de smartphone-uri ce va include produse vândute în special în mediul online, acestea urmând a fi disponibile pentru moment doar în China.

Totodată, aflăm că decizia cu privire la această lansare a unui nou brand a fost luată în special pentru a contracara ascensiunea celor de la Xiaomi, producător ce vine pe piață cu soluții foarte atractive din punct de vedere al raportului calitate-preț.

David Roman a precizat și faptul că în acest moment sunt o mulțime de produse pe piață, iar modul de integrare a acestora în lanțul comercial reprezintă o problemă destul de mare pentru companie, piață pe care fiecare produs trebuie reprezentat de un anumit brand unic și diferit în același timp. Care să fie noul brand la care s-a gândit Lenovo?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×