Lenovo listează tracker-ul fitness Smartband SW-B100 pe site-ul oficial

1.200 ori
<b>Lenovo listează tracker-ul fitness Smartband SW-B100 pe site-ul oficial</b>După ce în cursul acestei săptămâni, dispozitivul purtabil Lenovo Smartband SW-B100 primea certificare din partea FCC și agenției Bluetooth SIG, iată că astăzi, device-ul în cauză apare listat pe site-ul oficial Lenovo fără un comunicat de...

După ce în cursul acestei săptămâni, dispozitivul purtabil Lenovo Smartband SW-B100 primea certificare din partea FCC și agenției Bluetooth SIG, iată că astăzi, device-ul în cauză apare listat pe site-ul oficial Lenovo fără un comunicat de presă care să anunțe acest lucru.

Printre funcțiile oferite de această brațară se numără măsurarea pulsului, calcularea numărului de pași efectuați, măsurarea ciclurilor de somn, cât și afișarea de notificări cu privire la mesajele și apelurile primite atunci când device-ul este împerecheat cu un smartphone compatibil ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 7.1.

De asemenea, aflăm și faptul că Lenovo pune la dispoziția utilizatorilor o aplicație pentru telefon de unde putem consulta toate datele preluate de brățara fitness, cum ar fi distanța parcursă, sau numărul de calorii arse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×