Lenovo listează tracker-ul fitness Smartband SW-B100 pe site-ul oficial

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.136 ori
<b>Lenovo listează tracker-ul fitness Smartband SW-B100 pe site-ul oficial</b>După ce în cursul acestei săptămâni, dispozitivul purtabil Lenovo Smartband SW-B100 primea certificare din partea FCC și agenției Bluetooth SIG, iată că astăzi, device-ul în cauză apare listat pe site-ul oficial Lenovo fără un comunicat de...

După ce în cursul acestei săptămâni, dispozitivul purtabil Lenovo Smartband SW-B100 primea certificare din partea FCC și agenției Bluetooth SIG, iată că astăzi, device-ul în cauză apare listat pe site-ul oficial Lenovo fără un comunicat de presă care să anunțe acest lucru.

Printre funcțiile oferite de această brațară se numără măsurarea pulsului, calcularea numărului de pași efectuați, măsurarea ciclurilor de somn, cât și afișarea de notificări cu privire la mesajele și apelurile primite atunci când device-ul este împerecheat cu un smartphone compatibil ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 7.1.

De asemenea, aflăm și faptul că Lenovo pune la dispoziția utilizatorilor o aplicație pentru telefon de unde putem consulta toate datele preluate de brățara fitness, cum ar fi distanța parcursă, sau numărul de calorii arse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×