LG ar urma să lanseze două telefoane flagship în 2016

Autor:  | Publicat în:  LG 927 ori
<b>LG ar urma să lanseze două telefoane flagship în 2016</b>Am fost surprinşi atunci c&acirc;nd am aflat că LG ar urma să &icirc;şi prezinte noul flagship chiar luna viitoare, mai ales că seria LG G ne-a adus terminalele sale principale la c&acirc;teva luni după ce HTC şi Samsung &icirc;şi lansau hiturile....

Am fost surprinşi atunci când am aflat că LG ar urma să îşi prezinte noul flagship chiar luna viitoare, mai ales că seria LG G ne-a adus terminalele sale principale la câteva luni după ce HTC şi Samsung îşi lansau hiturile. Spre exemplu LG G2 a debutat la final de vară. Azi aflăm că LG ar fi ales să îl lanseze mai devreme pe LG G5 pentru a face loc încă unui flagship.

Informaţia vine chiar de la LG, care a confirmat că din cauza pieţii competitive smartphone, în 2016 vor exista două modele flagship ale companiei. Teoretic şi anul trecut am primit 2 modele premium, dacă îl includem şi pe LG V10 în această categorie. Astfel, după LG G5 ne aşteptăm ca următorul model pilot să fie succesorul lui LG V10.

Ne întrebam şi cum rămâne cu seria G Flex şi eventual cu o revenire a gamei Vu sau G Pro. De remarcat faptul că LG nu are un phablet veritabil cu stylus în portofoliu, un model cu dotări high end si functii de productivitate care să provoace Galaxy Note la duel, cel puţin nu unul nou. În schimb LG V10 a fost foarte bine primit şi cu siguranţă va avea un succesor de top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×