Tableta iPad Air 3 ar putea împrumuta unele elemente de la iPad Pro; iată o primă schiță a produsului

Autor:  | Publicat în:  Apple 500 ori
<b>Tableta iPad Air 3 ar putea împrumuta unele elemente de la iPad Pro; iată o primă schiță a produsului</b>Din c&acirc;te se vehiculează, se pare că Apple pregătește un eveniment pentru luna martie a acestui an, o conferință de presă &icirc;n care ar putea debuta oficial și noul smartphone de 4 inch pe care l-am tot văzut &icirc;n ultimele zile. Pe...

Din câte se vehiculează, se pare că Apple pregătește un eveniment pentru luna martie a acestui an, o conferință de presă în care ar putea debuta oficial și noul smartphone de 4 inch pe care l-am tot văzut în ultimele zile. Pe lângă acest produs, gigantul din Cupertino ar putea prezenta și tableta iPad Air 3.

Câteva informații despre această tabletă primim chiar astăzi, moment în care pe internet ajunge o schiță posibilă a produsului. Observăm faptul că noua tabletă de 9.7 inch pare a împrumuta unele elemente de la iPad Pro, cum este cazul celor 4 difuzoare plasate 2 câte 2 în partea de sus, respectiv jos.

De asemenea, lângă camera foto avem și un bliț LED, dotare de înțeles mai ales dacă luăm în calcul faptul că multe persoane folosesc tabletele la concerte pentru filmare sau fotografiere. Există totodată și posibilitatea ca schița de mai sus să fie un fake, iar elementele prezentate să nu se regăsească pe produsul finit.

Tocmai de aceea așteptăm și alte leak-uri referitoare la iPad Air 3, poate chiar și fotografii direct de pe liniile de asamblare cum s-a întâmplat și în trecut cu alte modele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×