Allview GPS Piano, analizat si testat (Video)

2.817 ori
<b>Allview GPS Piano, analizat si testat (Video)</b>Sistemul navigational Allview GPS Piano (GPS 1103 Navigator) a facut subiectul unui articol al nostru in trecut si iata acum produsul analizat, intr-o recenzie video marca Mobilissimo, pe care o puteti urmari in clipul de mai jos: Va reamintim ca GPS-ul...

Sistemul navigational Allview GPS Piano (GPS 1103 Navigator) a facut subiectul unui articol al nostru in trecut si iata acum produsul analizat, intr-o recenzie video marca Mobilissimo, pe care o puteti urmari in clipul de mai jos:

Va reamintim ca GPS-ul foloseste un receptor satelit SIRF Atlas V4, sistemul de operare Windows CE 5.0 si incorporeaza un display cu diagonala de 4.3 inchi si rezolutie de 480 x 272 pixeli. Pretul lui Allview GPS Piano este de 779 RON si el poate fi achizitionat de aici.

Gadgetul va va permite sa inregistrati ruta parcursa, va va avertiza daca depasiti viteza maxima legala si vine la pachet cu harta Romaniei detaliata 98%. Instructiunile de navigare sunt date in limba romana, iar harta Europei este si ea inclusa pe noul sistem navigational, impreuna cu toate punctele de interes majore din Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×