Slayin Review (Sony Xperia E4g): un joc de modă veche, un side scroller cu elemente de RPG de GameBoy (Video)

1.050 ori
<b>Slayin Review (Sony Xperia E4g): un joc de modă veche, un side scroller cu elemente de RPG de GameBoy (Video)</b>Slayin e genul de joc care ar fi fost un mega hit pe consolele GameBoy, dar din păcate a debutat &icirc;ntr-o epocă &icirc;n care Nintendo aproape a decedat. Ei bine, jocul e disponibil gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe telefonul Sony...

Slayin e genul de joc care ar fi fost un mega hit pe consolele GameBoy, dar din păcate a debutat într-o epocă în care Nintendo aproape a decedat. Ei bine, jocul e disponibil gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe telefonul Sony Xperia E4g.

Acesta este un side scroller cu elemente de RPG şi cu grafică şi sunet 8 bit. Gameplayul şi grafica sunt atât de retro, încât vor fi pe placul gamerilor care îşi doresc un titlu clasic. Avem 6 clase jucabile de personaje, printre care şi cavaler, vrăjitor, arcaş sau ninja. Acesta nu e genul de joc pe care îl puteţi savura câteva zeci de secunde în doze scurte, ci mai degrabă câteva minute bune.

Slayin

Inamicii vin în valuri nesfârşite şi aveţi şi boss battles, cu un minotaur şi Imp pentru început. Singurele voastre controale sunt dreapta/stânga şi un buton de Jump. Eliminarea inamicilor se face pur şi simplu prin atingerea lor, dar mare atenţie atunci când vă ating ei, deoarece pot face damage serios. Veţi putea să vă upgradati personajul cu săbii, toiaguri şi armuri, pe măsură ce jucaţi şi aveţi şi o tavernă unde deblocaţi personaje noi.

Puteţi debloca şi noi melodii de fundal, iar de-a lungul gameplayului veţi face level up foarte des. Slayin e un joc distractiv, pentru cine apreciază gameplayul old school. Dificultatea nu e ridicată, deci nu apare nici frustrarea. Îi acordăm un 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia E4g prețuri actualizate:

Slayin Review (Sony Xperia E4g)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×