LG G6 comparat cu LG V30 în cea mai nouă randare a lui Benjamin Geskin; Vedem un design mai curbat decât pe G6

1.912 ori
<b>LG G6 comparat cu LG V30 în cea mai nouă randare a lui Benjamin Geskin; Vedem un design mai curbat decât pe G6</b>Grație talentatului designer Benjamin Geskin vedem astăzi o comparație la nivel vizual între flagship-ul LG G6 și phablet-ul V30 ce va sosi oficial la sfârșit de lună. Ce se remarcă din start este faptul că V30 dispune de un display mai rotunjit în

O serie de scăpări legate de LG V30 au poposit pe web astăzi, inclusiv unele legate de data sa de debut, dar şi de dotările sale. Flagshipul de toamnă a primit şi o randare marca Benjamin Geskin, pe care o puteţi vedea mai jos. În această imagine vedem o comparaţie între LG V30 şi LG G6.

LG V30

G6 are o diagonală de 5.7 inch, iar G30 o diagonală de 6 inch. Recent am văzut şi manualul de utilizator al acestui smartphone şi am aflat că va sosi cu protecţie Gorilla Glass 5 şi acustica B&O. Revenind la randarea lui Benjamin, observăm faptul că V30 are muchiile mai curbate şi mai înguste, colţurile sale exterioare fiind mai rotunjite decât alte flagshipului de primăvară spre exemplu.

LG G6 vs LG V30

Designerul menţionează şi o diagonală de 6 inch, care ştim că va fi asociată cu un panou OLED cu aspect 18:9. Ne aşteptăm la o rezoluţie Quad HD+, suport HDR10 si Dolby Vision, procesor Snapdragon 835 şi o nouă cameră duală, cu o deschidere uriaşă pentru un smartphone. Debutul ar fi programat pentru 31 august, la IFA 2017, mai ales că a scăpat şi randarea de mai sus, care prezintă acea dată pe ecranul telefonului.

Există şi o teorie ca Android O ar fi la bord, dar şansele sunt mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×