LG G6 primeşte un super spot promoțional, în care e testat la sânge cu o maşinărie Rube Goldberg (Video)

1.734 ori
<b>LG G6 primeşte un super spot promoțional, în care e testat la sânge cu o maşinărie Rube Goldberg (Video)</b>Sud-coreenii de la LG Electronics își continuă campania de spoturi publicitare pentru promovarea flagship-ului LG G6, un telefon care apare într-o super reclamă astăzi. Smartphone-ul este testat la sânge de o mașinărie Rube Goldberg și vedem cum acesta

Puteţi uita de orice test de zgâriere, îndoire şi ardere al unui smartphone, pentru că în clipul de mai jos avem apogeul unor astfel de teste. Vine sub forma unui clip promoţional de la LG, care prezintă flagship-ul LG G6 trecut prin cele mai dure teste imaginabile.

Telefonul este angrenat într-un mecanism Rube Goldberg, o serie de sisteme în stil domino, care se succed în a supune handsetul la cele mai dure condiţii. Numele vine de la inventatorul acestui sistem, desenatorul Rube Goldberg. El a devenit sinonim cu mecanismele foarte complicate şi inedite. În spotul de 2 minute şi jumătate telefonul flagship e scufundat în apă, apoi alunecă pe o masă unde este acoperit cu făină.

Urmează şi un test de scăpare de la 1 metru înălţime, urmat de o serie de alte scăpări dure şi chiar o îngheţare a terminalului. Trece chiar şi prin foc şi temperaturi extreme pentru ca apoi să se încarce la 50% în 35 de minute. Vedem şi o analiză a temperaturii, de care trece cu brio datorita unui heatpipe şi apoi lucrurile devin cu adevărat haotice şi mecanismele accelerează, prezentând designul şi ecranul HDR al acestui flagship.

Spre final primește unda verde şi scapă cu bine de toate probele. Probabil cea mai reuşită reclamă pentru un smartphone LG de la cea cu vulcanul încoace. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×