LG Nexus 4 poate funcționa În rețele 4G LTE, dar deocamdată doar În Canada și doar cu modificări speciale

Autor:  | Publicat în:  LG 1.083 ori
<b>LG Nexus 4 poate funcționa În rețele 4G LTE, dar deocamdată doar În Canada și doar cu modificări speciale</b>Cei de la XDA Developers sunt celebri pentru modificările software pe care le aduc telefoanelor și pentru funcțiile ascunse pe care le deblochează. De această dată au dat lovitura, reușind să facă un telefon LG Nexus 4 să funcționeze în...

Cei de la XDA Developers sunt celebri pentru modificările software pe care le aduc telefoanelor și pentru funcțiile ascunse pe care le deblochează. De această dată au dat lovitura, reușind să facă un telefon LG Nexus 4 să funcționeze în rețelele 4G LTE din Canada. După cum știți din acest articol, odată cu demontarea lui LG Nexus 4 s-a descoperit un chip LTE la bord, dar nu și antene și amplificatoare de semnal, deci teoretic nu putem avea LTE pe acest model.

și totuși Nexus 4 poate funcționa în rețeaua operatorului canadian Telus în benzile de 1700 MHz și 2100 MHz. Pentru a accesa acest tip de conectivitate utilizatorul trebuie să intre în dialer și să scrie *#*#4636#*#* și apoi să aleagă un mod automat de funcționare, care aduce și suport LTE. După ce sunt deconectate toate conexiunile din acel moment, când își va reveni telefonul va avea o conexiune LTE, dacă e disponibilă în zonă. Există și un test de viteză în clipul de mai jos, care confirmă aceasta realizare.

Se pare că și în rețeaua operatorului Rogers din Canada va funcționa această modificare a stării conexiunilor. Dacă o viteză în jurul a 15 Mbps vi se pare departe de LTE și mai aproape de HSPA+, se pare că în Canada o astfel de viteza se califica drept LTE. Asta arată încă o dată faptul că în Europa stăm destul de bine la capitolul conectivitate... dar totuși aș prefera ca Google și LG să ne lamureasca odată pentru totdeauna dacă noul lor telefon are suport 4G LTE sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×