LG Nitro HD, pionierul telefoanelor cu ecran HD acum și În State

Autor:  | Publicat în:  LG 1.239 ori
<b>LG Nitro HD, pionierul telefoanelor cu ecran HD acum și În State</b>Mulți nu știu faptul că Samsung Galaxy Nexus nu este de fapt primul telefon cu ecran 720p, ci un model LG este pionierul în acest domeniu. Este vorba despre LG Optimus LTE, care a ajuns acum în SUA sub brandingul LG Nitro HD, pentru operatorul AT&T....

Mulți nu știu faptul că Samsung Galaxy Nexus nu este de fapt primul telefon cu ecran 720p, ci un model LG este pionierul în acest domeniu. Este vorba despre LG Optimus LTE, care a ajuns acum în SUA sub brandingul LG Nitro HD, pentru operatorul AT&T.

Handsetul este dotat cu un procesor dual core de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli și suporta conectivitate 4G LTE în rețeaua mai sus menționată. Nitro folosește un display de 4.5 inchi cu rezoluție 720p și mai vine și cu 1 GB RAM, 4 GB ROM, slot microSD, Bluetooth 3.0 și o baterie de 1830 mAh. Sunt sigur că acest terminal va fi printre primele care vor primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich la anul atunci când vor începe actualizările în masă.

Trebuie remarcat că la capitolul ecran acest telefon ar putea fi chiar mai performant decât Samsung Galaxy Nexus, oferind o configurație subpixel mai bună decât tehnologia Pentile de la Samsung. în plus, raportul dintre diagonală și rezoluție este mai avantajos pentru LG, deci până la urmă poate că vom prefera acest model în locul lui Galaxy Nexus, deși Nitro are doar Gingerbread la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×