LG Optimus 2X s-ar putea să primească Android 4.0 Ice Cream Sandwich

1.777 ori
<b>LG Optimus 2X s-ar putea să primească Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Aș putea spune că este o poveste cu lucruri bune și rele. LG cu siguranță nu se va bucura de un feedback plăcut după ce a tot amânat această trecere a unor telefoanele ale sale la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, LG Optimus Sol și Optimus Black...

Aș putea spune că este o poveste cu lucruri bune și rele. LG cu siguranță nu se va bucura de un feedback plăcut după ce a tot amânat această trecere a unor telefoanele ale sale la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, LG Optimus Sol și Optimus Black nu se vor bucura de 4.0 ICS.

La un moment dat s-a spus că nici măcar LG Optimus 2X nu va mai primi 4.0 Ice Cream Sandwich, deși vorbim de un smartphone dual-core cu procesor Tegra 2 la 1 GHz, 512 MB RAM, ULP GeForce pe post de accelerator grafic și 8 GB spațiu de stocare. Nu ar fi niciun motiv pentru care primul smartphone dual-core din lume să nu primească update-ul de software. Are atât putere de procesare cât și spațiu de stocare suficient.

LG Canada a spus că Optimus 2X nu va primi Android 4.0, dar LG Coreea de Sud susține că se lucrează la update și că va sosi conform calendarului anunțat. Ar trebui să vină în Q3 2012, mai ar fi o lună și jumătate. S-ar putea ca Android 4.0 să vină doar pe Optimus 2X din Coreea de Sud și nu la nivel internațional, deși nu văd de ce nu ar face portarea și world wide, ce motivație ar mai găsi.

Dacă sunt atâtea discuții vis-a-vis de 4.0 nici nu are rost să vă gândiți la 4.1 Jelly Bean în mod oficial dacă dețineți un Optimus 2X. Acest feedback negativ se va întoarce împotriva unor telefoane de top ale LG cum ar fi Optimus 4X HD. Este mare lucru să-ți creezi un renume pozitiv, să-ți faci o bază de clienți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×