Avem un nume oficial pentru Nokia EOS: Lumia 1020 confirmat de fotografiile unui șef Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Nokia 957 ori
<b>Avem un nume oficial pentru Nokia EOS: Lumia 1020 confirmat de fotografiile unui șef Microsoft</b>Joe Belfiore este un nume asociat cu Windows Phone, deoarece la urma urmei acesta este directorul Microsoft care se ocupă de această platformă. și cine ne putea confirma mai bine numele următorului hit Lumia decât acest om? &nbsp; Belfiore a postat...

Joe Belfiore este un nume asociat cu Windows Phone, deoarece la urma urmei acesta este directorul Microsoft care se ocupă de această platformă. și cine ne putea confirma mai bine numele următorului hit Lumia decât acest om?

Belfiore a postat o serie de fotografii din vacanță, cum avem cu toții de altfel în aceste zile toride. Se remarcă totuși faptul că în fotografiile postate de oficial, numele "aparatului" cu care sunt realizate capturile este Lumia 1020. Acest nume a fost asociat în ultimele săptămâni lui Nokia EOS, mult asteptul Lumia cu camera de 41 de megapixeli. Totuși, săptămâna trecută @evleaks a ieșit la înaintare cu un nou nume pentru device: Lumia 909, stârnind puțină confuzie pe web.

Nokia EOS: Lumia 1020

Fotografiile vin direct de pe Flickr, nu sunt false și dovedesc că Nokia are un nou model pregătit, sub acest nume. Pe 11 iulie, adică joi finlandezii au un eveniment destinat celor 41 de milioane de pixeli pe care ni-i promit în invitația oficială. Cu alte cuvinte vom vedea cel puțin un telefon nou și acesta va avea o cameră de 41 MP. Să fie Lumia 1020 singurul nou venit sau vom vedea și Lumia 909, drept o altă versiune a acestui cameraphone? Poate una cu carcasa metalică și una din policarbonat?

Fotografii realizate cu Lumia 1020 (EOS)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×