LG V30 îşi dezvăluie panoul frontal de protecţie, are 2 orificii pentru camerele selfie

1.405 ori
<b>LG V30 îşi dezvăluie panoul frontal de protecţie, are 2 orificii pentru camerele selfie</b>Se pare că sud-coreenii de la LG Electronics vor merge și în acest an pe ideea unui flagship de toamnă, model ce va sosi pe piață sub denumirea de LG V30. Vedem astăzi o imagine cu ceea ce pare a fi panoul frontal de protecție care ne dezvăluie prezența

Au început şi scăpările legate de LG V30, premature aş spune eu, dar preventive pentru a concura cu cele ale lui Galaxy Note 8. LG V20 a fost foarte apreciat anul trecut şi a inaugurat Android 7.0 Nougat în rândul smartphone-urilor ce nu erau parte din seria Pixel. Azi vedem panoul frontal de protecţie al viitorului phablet şi putem trage şi nişte concluzii.

lg v40

În primul rând panoul are 2 orificii pentru camerele frontale, deci vom vedea o cameră selfie duală aici. A se remarca amplasarea lor lateral, lăsând loc pentru un ecran secundar deasupra celui principal. De menţionat că LG V10 a avut o cameră duală frontală cu senzori de 5 MP, în vreme ce LG V20 a optat pentru o cameră frontală singulară, ce venea cu mod wide angle.

Nu pot să nu mă întreb unde vă înghesui LG şi senzorii şi un eventual scanner de iris, dacă nu cumva al doilea orificiu îi este rezervat. Şansele sunt mari ca LG V30 să aibă o cameră duală şi în spate, aşa cum au avut LG V10 şi LG V20, dar şi LG G5 şi G6. Ultimele zvonuri afirmă că V30 ar putea fi flagship-ul real în 2017, datorită includerii la bord a unui procesor Snapdragon 835 şi a 6 GB RAM.

Un debut spre final de an e în cărţi, cu o diagonală de 5.7 inch sau mai mare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×