Iată cum ar putea arăta iPhone-ul din 2019 cu cameră triplă în spate! Vedem randări detaliate!

1.471 ori
<b>Iată cum ar putea arăta iPhone-ul din 2019 cu cameră triplă în spate! Vedem randări detaliate!</b>În ultima vreme se discută în online și despre posibilitatea ca iPhone-ul flagship din 2019 să aducă o cameră triplă la bord, o dotare ce l-ar pune lângă Huawei P20 Pro. Nu doar firma din Cupertino are de gând să ofere o asemenea

Încă de luna trecută au început să sosească și primele speculații referitoare la un iPhone echipat cu cameră triplă în spate, model pe care analiștii îl văd lansat oficial abia anul viitor atunci când și rivalii de la Samsung planuiesc să aducă pe piață un Galaxy S10+ cu un asemenea modul foto.

Concept iPhone 2019

Am aflat chiar și detalii despre setup-ul propus de către americani, iar acum Concept Creator ne dezvăluie cum ar putea arăta acest iPhone 2019. Ce se observă în cazul de față este un telefon care păstrează exact același design precum cel adoptat de către iPhone X, dar care include o cameră triplă în spate într-un modul dedicat care în continuare iese cu 2-3 mm în afara carcasei.

Concept iPhone 2019

Bliț-ul LED ar putea fi eliminat din modul și plasat sub acesta după cum își imaginează designer-ul. Ca funcționalitate, camera triplă va oferi aplicații de realitate augumentată și 3D Vision, senzorii foto urmând a fi capabili de crearea unor obiecte 3D. Se vorbește în același timp și despre o soluție stereoscopică, o metodă de triangulare și despre zoom optic 3x sau 5x. 

Pe seama acestor scăpări iese la iveală că Apple are de gând să folosească câțiva ani buni de acum înainte design-ul adoptat de către iPhone X, fix precum a procedat cu seria iPhone 6 - iPhone 6s - iPhone 7 - iPhone 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×