LG va adopta o strategie dual flagship în 2015, am putea vedea şi un model nou LG G Pro peste câteva luni

984 ori
<b>LG va adopta o strategie dual flagship în 2015, am putea vedea şi un model nou LG G Pro peste câteva luni</b>&Icirc;n vreme ce Sony susţinea la final de 2014 ca &icirc;n acest an va avea numai un flagship şi nu două aşa cum ne-a obişnuit p&acirc;nă acum, LG pare a merge &icirc;n continuare pe abordarea cu două flagshipuri. Astfel, ei ar putea lansa un nou...

În vreme ce Sony susţinea la final de 2014 ca în acest an va avea numai un flagship şi nu două aşa cum ne-a obişnuit până acum, LG pare a merge în continuare pe abordarea cu două flagshipuri. Astfel, ei ar putea lansa un nou model LG G Pro, cel puţin în Taiwan.

Cele două modele de bază ale anului trecut au fost LG G3 şi LG G Pro 2, care s-au vândut destul de bine în regiunea menţionată mai sus. Raportul publicat de un outlet taiwanez indica 220.000 de unităţi LG G3 şi G Pro 2 vândute în Taiwan. Acum că un flagship a sosit, LG G4, putem doar să speculăm cu privire la următorul model. Ar putea fi un LG G Pro 3, pentru a asigura continuitate seriei, sau un LG G4 Pro, adică o versiune phablet de G4.

E posibil să vedem şi un stylus în acţiune, iar camera ar trebui să fie aceeaşi de pe LG G4, la fel cum a fost păstrată camera de pe G3 pe G Pro 2. LG a estimat că va vinde până la 300.000 de unităţi G4 în Taiwan în următoarele 12 luni şi ne declarăm tare curioşi cu privire la viitorul lor flagship. Există întotdeauna o mică şansă că seria LG Vu să revină, desi acel format e puţin depăşit în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×