LG X3, Încă un telefon quad-core Își face apariția; Iată o imagine și specificații

1.814 ori
<b>LG X3, Încă un telefon quad-core Își face apariția; Iată o imagine și specificații</b>Ne pregătim pentru MWC 2012 și nu ne surprinde nici un zvon sau scăpare în aceste zile, astfel că pot spune că mă așteptam ca LG să spargă gheața, lăsând să se întrevadă o parte din planurile sale. Acestea includ și un telefon quad core,...

Ne pregătim pentru MWC 2012 și nu ne surprinde nici un zvon sau scăpare în aceste zile, astfel că pot spune că mă așteptam ca LG să spargă gheața, lăsând să se întrevadă o parte din planurile sale. Acestea includ și un telefon quad core, modelul LG X3, pe care îl puteți admira mai jos și ale cărui dotări le aflați în rândurile următoare.

Până acum știam de existența lui HTC Edge/Endeavor, drept un telefon cu ecran 720p de 4.7 inch și cu CPU quad-core care va sosi la MWC, iar acum i se alătura LG X3. Acest nou venit folosește un procesor Nvidia Tegra 3 și vine cu un display touch de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Se pare că terminalul are și o talie destul de subțire, puțin sub 9 mm, conform zvonurilor, iar dotările sale mai includ și o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1.3MP.

Device-ul mai oferă și 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD și Android 4.0 Ice Cream Sandwich drept sistem de operare. în ce privește conectivitatea, avem la dispoziție HSPA cu viteza de până la 21 Mbps, posibil și LTE, WiFi și Bluetooth 4.0. O baterie de 2000 mAh va alimenta acest super smartphone și sunt sigur că vom vedea și NFC pe terminal. Nu vă așteptați ca numele LG X3 să fie păstrat, deoarece probabil handsetul va fi rebranduit cu ceva mai comercial precum "Speed", "Fury" sau alte asemenea nume catchy.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×