Nokia T7-00, un viitor terminal misterios al finlandezilor; "T" nu vine de la "tabletă"!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.599 ori
<b>Nokia T7-00, un viitor terminal misterios al finlandezilor; "T" nu vine de la "tabletă"!</b>Aruncând o privire pe lista de terminale suportate în OVI Publisher tools descoperim un nou telefon misterios, sub numele de Nokia T7-00. Deși la prima vedere acel "T" ne duce cu gândul la "tabletă", nu este cazul, deoarece avem de-a face cu un...

Aruncând o privire pe lista de terminale suportate în OVI Publisher tools descoperim un nou telefon misterios, sub numele de Nokia T7-00. Deși la prima vedere acel "T" ne duce cu gândul la "tabletă", nu este cazul, deoarece avem de-a face cu un telefon mobil. Cum am aflat acest lucru descoperiți în următoarele rânduri.

Ei bine, T-00 este trecut la categoria de modele Symbian^3 cu rezoluție de 360 x 640 pixeli, prea puțin pentru o tabletă. Astfel, handsetul are aceeași rezoluție și același OS ca și Nokia N8 și modelul C7, iar pe lista nou publicată se afla și misteriosul Nokia E6-00. Despre acesta nu avem informații, în afara faptului că suportă o rezoluție de 640 x 480 pixeli.

Seria T de la Nokia ar putea aduce noi caracteristici în portofoliul finlandezilor și ne întrebăm dacă va fi un segment de modele business, poate handseturi cu funcții media avansate, eventual cu accentul pe gaming?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×