Made in Japan devine made in Romania? Gigantul telecom KDDI va investi in tara noastra

1.629 ori
<b>Made in Japan devine made in Romania? Gigantul telecom KDDI va investi in tara noastra</b>Ultima oara cand am auzit de KDDI, gigantul japonez din domeniul telecom prezenta concepte futuriste de telefoane mobile. Acum aflam via Ziarul Financiar ca aceasta companie este dispusa sa investeasca in Europa Centrala si de Est, deci si in Romania....

Ultima oara cand am auzit de KDDI, gigantul japonez din domeniul telecom prezenta concepte futuriste de telefoane mobile. Acum aflam via Ziarul Financiar ca aceasta companie este dispusa sa investeasca in Europa Centrala si de Est, deci si in Romania.

Cu afaceri anuale de 27 miliarde de euro, firma japoneza ar putea investi in servicii telecom si IT, sesizand potentialul pietei locale. Acestea sunt mai mult decat zvonuri, iar informatiile au inceput sa circule dupa ce luna trecuta managerii KDDI au avut cateva intalniri de afaceri la Bucuresti. In plus, avem si declaratia lui Thomas Streimelweger, CEO al grupului austriac S&T, cel mai mare furnizator de servicii IT din regiune.

Acesta afirma ca o companie telecom asiatica de top este interesata in investitii in Romania, fara a mentiona numele firmei in cauza. Acelasi CEO declara ca asiaticii doresc intrarea pe piata nu doar cu o linie fixa sau conexiune la Internet, ci si servicii IT si software. Surse interne afirma ca este cel mai probabil vorba despre KDDI, interesata in pietele cu un numar mare de clienti, cum sunt Polonia si Romania (populatii insumate de peste 60 de milioane).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×