Madonna si-a lansat noul album pe telefoanele mobile

1.047 ori
<b>Madonna si-a lansat noul album pe telefoanele mobile</b>Madonna este gata sa revina pe scena, pentru a-si promova noul album, care va sosi pe telefoanele mobile inainte de a fi disponibil in magazinele din toata lumea. In vreme ce CD-ul se va pune in vanzare peste o saptamana, noile sale piese vor fi...

Madonna este gata sa revina pe scena, pentru a-si promova noul album, care va sosi pe telefoanele mobile inainte de a fi disponibil in magazinele din toata lumea.

In vreme ce CD-ul se va pune in vanzare peste o saptamana, noile sale piese vor fi disponibile pe terminalele mobile, fiecare melodie costand aproximativ 5RON. Viitoarele hituri vor fi disponibile pe rand, fiecare putand fi descarcat doar 24 de ore, fiind apoi inlocuit de urmatoarea melodie. Primul single de pe album, "4 Minutes" este deja disponibil pentru download, la pretul de aproximativ 4RON.

De retinut este faptul ca fanii europeni ai divei pop sunt avantajati, fata de cei americani, de vreme ce doar 10 tari beneficiaza de acest serviciu. Vodafone colaboreaza cu artista pentru a oferi hiturile sale fanilor, astfel ca abonatii altor operatori vor asculta melodiile de abia peste o saptamana, pe CD. Initiativele de acest gen devin tot mai populare printre artistii care realizeaza potentialul Internetului si al telefoniei mobile in acest an 2008 al conectivitatii si vitezei de transfer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×