Nokia Maps ajunge pe terminalele Windows Phone mai devreme printr-un hack

1.317 ori
<b>Nokia Maps ajunge pe terminalele Windows Phone mai devreme printr-un hack</b>De obicei aflăm vești despre hackeri de iOS sau Android, dar iată se mai strecoară și câte o știre despre o aplicație faimoasă de WP7, una neoficială sau hackuita evident. De această dată este vorba despre Nokia Maps, care va sosi în curând...

De obicei aflăm vești despre hackeri de iOS sau Android, dar iată se mai strecoară și câte o știre despre o aplicație faimoasă de WP7, una neoficială sau hackuita evident. De această dată este vorba despre Nokia Maps, care va sosi în curând gratuit pe toate modelele Windows Phone, dar care este disponibilă prematur, prin opera unui hacker.

Cei de la XDA Developers sunt în spatele ispravei, portând aplicația Maps de pe Lumia 710 și Lumia 800 și folosindu-se de pachetul de instalare (fișierul XAP) găsit pe acestea. Dacă sunteți posesori de terminale WP deblocate, fie oficial, fie neoficial, puteți deja instala softul pe telefoanele voastre cu OS Microsoft.

Recent am aflat și că Nokia Drive, softul navigațional atât de lăudat la Nokia World 2011 a fost la rândul său hackuit și portat și pe alte terminale. Cu aceste două aplicații navigaționale sosite mai devreme pe smartphone-urile Mango OS, începem să ne gândim că deja există pretext pentru o comunitate de hack și jailbreak pentru Windows Phone. Problema aici nu este faptul ca hackerii sunt vânați, ci că ei primesc oferte tentante de la Microsoft!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×