Microsoft brevetează un mecanism de cameră foto compus din două părți; Este asociat lui Andromeda

826 ori
<b>Microsoft brevetează un mecanism de cameră foto compus din două părți; Este asociat lui Andromeda</b>Brevetele asociate lui Surface Phone / Andromeda continuă să își facă apariția online, chiar acum pe final de lună noiembrie sosind o aplicație care de această dată nu face referire la ecran, ci la un sistem de cameră foto compus din două părți

La câteva zile distanță de la apariția brevetului Microsoft care descria un sistem audio dual pentru smartphone-ul pliabil Andromeda / Surface Phone, iată că mai avem parte de un patent proaspăt înregistrat la USPTO. De această dată nu avem parte de noutăți legate de ecran sau partea audio, ci trecem la capitolul cameră acolo unde firma IT își imaginează un mecanism foto compus din două părți.

Aflăm că mecanismul cu pricina este împărțit în două, cu o parte pe fiecare parte a dispozitivului în sine. Suntem informați că prin această abordare, cele două părți ale camerei foto se pot alinia pentru o captură ideală atunci când device-ul este pliat și în momentul în care mecanismele camerei se suprapun. Astfel s-ar permite și mai multe opțiuni de focalizare aparent. 

Atunci când telefonul nu este pliat, cele două părți ale mecanismului de cameră foto ar putea avea o protuberanță iar această tehnologie gândită de Microsoft implică ajustarea/alinerea camerei prin utilizarea forței magnetice. Întreg procesul descris aici sună tare complicat și este bine de știut că Microsoft acoperă până și micile detalii precum acesta al camerei foto.

Când va veni Surface Phone este încă incert!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×