Smartwatch-ul Samsung Gear 2 Neo disponibil acum prin eMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.032 ori
<b>Smartwatch-ul Samsung Gear 2 Neo disponibil acum prin eMAG.ro!</b>După cum bine știți în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Samsung au anunțat lansarea a 2 noi dispozitive de tip smartwatch, numite Gear 2, respectiv Gear 2 Neo. Aceasta din urmă, fiind versiunea mai accesibilă, a ajuns de...

După cum bine știți în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Samsung au anunțat lansarea a 2 noi dispozitive de tip smartwatch, numite Gear 2, respectiv Gear 2 Neo. Aceasta din urmă, fiind versiunea mai accesibilă, a ajuns de curând și în România prin intermediul retailerului eMAG.ro la un preț de 899 lei.

Samsung Gear 2 Neo a primit și un hands-on direct de la fața locului din Barcelona, material video pe care îl puteți regăsi chiar aici. La capitolul funcții, noul smartwatch accesibil Samsung oferă un dialer, o aplicație de control TV, un senzor de monitorizare cardiac, un pedometru, și control prin intermediul S-Voice.

Smartwatch-ul Samsung Gear 2 Neo disponibil acum prin eMAG.ro!

De asemenea, Gear 2 Neo oferă și funcții de monitorizare a activităților sportive. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Gear 2 Neo vine cu un display de 1.63 inch, certificare IP67 de rezistență la apă și praf, accelerometru, giroscop și bluetooth 4.0. Spre deosebire de prima generație Gear, aceasta va oferi suport pentru mai multe smartphone-uri Samsung și totodată va rula sistemul de operare Tizen OS.

Pe lângă dispozitivele portabile Samsung ce au ajuns în România, și-a făcut simțită prezența și noul flagship Samsung Galaxy S5, device care costă în jur de 3.100 lei. Puteți consulta chiar aici o întreagă listă de prețuri oferite de către operatori (abonamente) și retaileri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×