Motorola Droid Turbo 2 și Droid Maxx 2 apar în imagini, cu doar o zi înainte de lansarea oficială

713 ori
<b>Motorola Droid Turbo 2 și Droid Maxx 2 apar în imagini, cu doar o zi înainte de lansarea oficială</b>Ne mai desparte doar o singură zi p&acirc;nă la evenimentul Motorola pregătit temeinc la această oră, eveniment &icirc;n care Droid Turbo 2 și Droid Maxx 2 &icirc;și vor face apariția oficial. Aceste telefoane pot fi admirate astăzi &icirc;ntr-o...

Ne mai desparte doar o singură zi până la evenimentul Motorola pregătit temeinc la această oră, eveniment în care Droid Turbo 2 și Droid Maxx 2 își vor face apariția oficial. Aceste telefoane pot fi admirate astăzi într-o imagine de presă postată pe Twitter, de către nimeni altul decât Evan Blass (@evleaks).

De la stânga la dreapta, primele 3 modele sunt reprezentate de către Moto Droid Turbo 2, telefon ce pare a sosi cu o ramă metalică și cu un spate un pic curbat ce ne amintește de LG G3, mai ales varianta de culoare gri. Privit din față, telefonul își dezvăluie difuzoarele stereo de sub display, locație în care se află și logo-ul Verizon.

Cât despre Moto Droid Maxx 2, remarcăm o abordare destul de similară din punct de vedere al design-ului, de această dată fiind totuși vorba despre o carcasă din policarbonat menită să facă față contactului cu apa. Acest device va sosi cu display FHD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 617, cameră foto de 21 megapixeli și slot microSD.

Revenind la Moto Droid Turbo 2, acest device ne promite un display QHD de 5.4 inch, un procesor Snapdragon 810, slot microSD și o cameră foto principală de 21 megapixeli. De asemenea, bateria va fi un punct de interes la acest model, unitate ce va oferi 13 ore de autonomie după doar 15 minute de încărcare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×