Motorola Droid Ultra Își face apariția Într-o imagine

1.056 ori
<b>Motorola Droid Ultra Își face apariția Într-o imagine</b>Google&nbsp;a achiziționat&nbsp;Motorola Mobility&nbsp;de ceva timp, însă până acum nu s-a văzut influența gigantului. Motivul specificat de oficialii companiei este că existau deja planuri pentru lansări de telefoane pe următorii 2 ani. Anul...

Google a achiziționat Motorola Mobility de ceva timp, însă până acum nu s-a văzut influența gigantului. Motivul specificat de oficialii companiei este că existau deja planuri pentru lansări de telefoane pe următorii 2 ani. Anul acesta se pare că vom vedea primele device-uri ale noii Motorola, care recent și-a schimbat sigla și motoul - "A Google company".

 
Motorola X este telefonul care a apărut în cele mai multe leak-uri, însă nu va fi singurul lansat de către Motorola anul acesta. Motorola Droid Ultra apare într-o imagine în care putem observa spatele său, cel mai probabil construit din Kevlar și un logo Ferrari, împreună cu textul "Elite partners - New Orleans 2013".  Nu se cunosc alte detalii despre acest smartphone deocamdată.
 
Droid Ultra ar putea fi defapt Moto X însă zvonurile spun că Moto X va fi un device mid-range, deci numele Ultra nu ar fi prea potrivit. Se înmulțesc știrile despre viitoare terminale Motorola, ceea ce înseamnă că lansarea lor se apropie din ce în ce mai mult. Ați cumpăra un device Motorola? Credeți că se va vedea viziunea celor de la Google în viitoarele produse?

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×