Motorola Moto 360 În varianta aurie se dezvăluie Într-o serie de fotografii hands-on

Autor:  | Publicat în:  Motorola 850 ori
<b>Motorola Moto 360 În varianta aurie se dezvăluie Într-o serie de fotografii hands-on</b>Deși în momentul lansării comerciale pe piață, smartwatch-ul Moto 360 era disponibil doar într-o singură variantă ce adopta o curea din piele, începând de ieri, Motorola a introdus două noi versiuni ce sosesc fie cu o curea aurie metalică, fie...

Deși în momentul lansării comerciale pe piață, smartwatch-ul Moto 360 era disponibil doar într-o singură variantă ce adopta o curea din piele, începând de ieri, Motorola a introdus două noi versiuni ce sosesc fie cu o curea aurie metalică, fie cu una de culoare argintie, ambele măsurând 18 mm sau 23 mm.

Odată cu introducerea acestor noi modele, publicația online Slash Gear a avut ocazia să pună mâna pe noile variante, imaginile hands-on fiind disponibile în cadrul acestui articol. Din câte putem observa, upgrade-ul va fi unul doar de ordin estetic, acestea fiind adresate mai multe pentru cei care preferă look-ul unui ceas de tip business.

Motorola Moto 360 În varianta aurie

De asemenea, pe lângă cureaua metalică, și cadranul ceasului adoptă noua culoare aurie ce dă un plus de personalitate ceasului. în cazul în care nu ați aflat deja, smartwatch-ul Moto 360 se regăsește și la noi pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile.ro ce comercializează produsul la un preț de 1.499 lei.

Motorola Moto 360 În varianta aurie se dezvăluie Într-o serie de fotografii hands-on

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×