Motorola Moto Z3 Play se lasă admirat în varianta de culoare "Deep Indigo"; Vedem o randare detaliată

Autor:  | Publicat în:  Motorola 980 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play se lasă admirat în varianta de culoare "Deep Indigo"; Vedem o randare detaliată</b>Continuă și leak-urile pentru Motorola Moto Z3 Play, un telefon modular așteptat să debuteze oficial în această vară alături de varianta flagship intitulată Moto Z3. Până când vom afla care este data lansării, mai aruncăm o privire asupra design-ului

Cei de la Motorola au lipsit din scena lansărilor de smartphone-uri în primele luni ale anului 2018, dar cu două săptămâni în urmă s-au revanșat nu prin lansarea a 2 sau 3 terminale, ci a unui întreg line-up de 6 dispozitive mobile noi. V-am vorbit despre toate acele modele în articole dedicate, iar acum așteptăm cu mare interes și lansarea noutăților din seria Moto Z și anume Z3, respectiv Moto Z3 Play.

Moto Z3 Play

Aceste handset-uri au avut parte de scăpări destul de consistente, iar astăzi mai adugăm ceva la colecție. Este vorba despre o randare detaliată a variantei "Deep Indigo" destinată lui Motorola Moto Z3 Play - telefon care va fi reprezentat de dotări hardware mid-range și un preț mai accesibil pentru consumatori.

În imaginea de față ce ne este prezentată de către @evleaks observăm trecerea la un panou cu aspect 18:9, la mutarea scanner-ului de amprente în lateral și totodată camera duală din spate. Și pinii magnetici par a suferi o schimbare, dar comptabilitatea cu module Moto Mods anterioare va fi păstrată. 

Nu există jack audio pe acest terminal și după cum vedeți, primim o carcasă foarte subțire cu spate din sticlă și ramă metalică. Sunt mari șanse să vedem un procesor Snapdragon 636 aici, 4 sau 6 GB RAM și baterie de 3000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×