Noi capturi de ecran din Android 5.0 Lollipop pentru LG G3 ajung pe web; primim și un hands-on video cu noua versiune

1.674 ori
<b>Noi capturi de ecran din Android 5.0 Lollipop pentru LG G3 ajung pe web; primim și un hands-on video cu noua versiune</b>După ce anterior puteam arunca o privire asupra unor capturi de ecran ce prezentau o versiune beta a update-ului Android 5.0 pentru LG G3, astăzi avem ocazia să vedem noi astfel de materiale însoțite și de către un clip video hands-on cu noua...

După ce anterior puteam arunca o privire asupra unor capturi de ecran ce prezentau o versiune beta a update-ului Android 5.0 pentru LG G3, astăzi avem ocazia să vedem noi astfel de materiale însoțite și de către un clip video hands-on cu noua actualizare.

Din câte se pare, acest update este un build de test și ajunge doar pentru versiunea F400S a lui LG G3, urmând ca versiunea finală să nu întârzie mult. De asemenea, potrivit unor noi informații ajunse pe web, LG urmează a distribui actualizarea la Android 5.0 Lollipop începând de săptămâna viitoare, primii norocoși care vor primi acest update fiind cei din Polonia.

Noi capturi de ecran din Android 5.0 Lollipop pentru LG G3 ajung pe web; primim și un hands-on video cu noua versiune

Cu toate acestea, update-ul Android 5.0 pentru LG G3 pare să nu aducă toate marile schimbări la nivel de interfață, butoanele de navigare fiind aceleași din versiunea actuală KitKat. Rămâne de văzut dacă se vor aplica și alte modificări odată ce versiunea finală va fi distribuită către utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×