SMS-uri pentru o stripteuza, din partea unui ministru finlandez

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 946 ori
<b>SMS-uri pentru o stripteuza, din partea unui ministru finlandez</b>Ministrului de externe al Finlandei i s-a solicitat demisia sambata, dupa ce un tabloid a publicat un mesaj text pe care oficialul l-a trimis unei stripteuze, ne informeaza Reuters. Ilkka Kanerva a trimis aproximativ 200 de mesaje text catre Johanna...

Ministrului de externe al Finlandei i s-a solicitat demisia sambata, dupa ce un tabloid a publicat un mesaj text pe care oficialul l-a trimis unei stripteuze, ne informeaza Reuters.

Ilkka Kanerva a trimis aproximativ 200 de mesaje text catre Johanna Tukiainen, de 29 de ani, afirmand ca acestea aveau legatura cu "numarul" fetei de la aniversarea sa de 60 de ani. Ministrul a recunoscut totusi ca unele dintre SMS-uri nu erau potrivite pentru o astfel de ocazie. Reprezentantii opozitiei au afirmat ca aceasta situatie nu poate continua, in vreme ce pana si colegii parlamentari ai lui Ilkka Kanerva i-au cerut demisia.

Ministrul a insistat totusi ca va ramane in functia sa, indiferent de convingerile colegilor sai. Stripteuza, care a pozat goala in cateva reviste si este lidera trupei de dans Scandinavian Dolls a vandut mesajele revistei Hymy. Apoi, aceeasi dansatoare a incercat sa obtina o interdictie a publicarii lor in revista, dar autoritatile au dat dreptate publicatiei. Reprezentantii revistei au anuntat ca vor publica mesajele in urmatorul numar, care se va lansa miercuri.

Nu este prima oara cand Kanerva are astfel de probleme, deoarece in 2005 ministrul a bombardat 2 fotomodele cu SMS-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×