Iată premianții de la MWC 2012: Samsung Galaxy S II, Nokia 808 PureView, iPad 2 și multe altele!

1.375 ori
<b>Iată premianții de la MWC 2012: Samsung Galaxy S II, Nokia 808 PureView, iPad 2 și multe altele!</b>Ieri s-a încheiat oficial Mobile World Congress 2012 și odată cu acest eveniment am aflat și premianții acestei editii, în segmentul telecom și nu numai. Premiile acordate sunt pentru excelentă în ultimul an și chiar ieri aflam că Nokia 808...

Ieri s-a încheiat oficial Mobile World Congress 2012 și odată cu acest eveniment am aflat și premianții acestei editii, în segmentul telecom și nu numai. Premiile acordate sunt pentru excelentă în ultimul an și chiar ieri aflamNokia 808 PureView a obținut deja o distincție, pentru cel mai bun telefon mobil nou. Hai să vedem ce premii au primit și Apple și Samsung.

Deși nici măcar nu a participat la MWC, Apple a primit premiul pentru cea mai bună tableta, evident iPad 2. Samsung Galaxy S II a fost desemnat cel mai bun smartphone, în concordanță și cu sondajul de pe Mobilissimo.ro de la finalul anului trecut. Cel mai bun handset entry level a fost numit Nokia C3-00, iar Samsung a luat acasă trofeul pentru "cel mai bun producător de device-uri al anului". Angry Birds Rio a fost considerată de juriul de la MWC cea mai bună aplicație mobilă, iar Google Maps a luat titlul de cel mai bun serviciu pentru mobile.

Gazda evenimentului de decernare a premiilor a fost Tim Minchin, un comedian și cântăreț destul de celebru în Marea Britanie, se pare. Anne Bouverot, director general GSMA (asociația care a acordat premiile) a deschis ceremonia, care a inclus nu mai puțin de 600 de aspiranți la premii în acest an. și ca o notă personală: e amuzant să văd printre partenerii media și sponsori pe Gizmodo, având în vedere că și Apple a primit un premiu, iar Gizmodo a avut probleme cu poliția după ce a cumpărat un prototip de iPhone 4 uitat într-un bar.

Lista completă de premianți o găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×