OnePlus 3 ar urma să debuteze în trimestrul 2, va fi total diferit faţă de predecesori

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.862 ori
<b>OnePlus 3 ar urma să debuteze în trimestrul 2, va fi total diferit faţă de predecesori</b>Au &icirc;nceput să apară primele informaţii despre viitorul flagship OnePlus şi anume OnePlus 3, care ar urma să debuteze &icirc;n trimestrul 2 aparent. &Icirc;ntr-un interviu acordat de cofondatorul Carl Pei celor de la CNET, el a menţionat şi...

Au început să apară primele informaţii despre viitorul flagship OnePlus şi anume OnePlus 3, care ar urma să debuteze în trimestrul 2 aparent. Într-un interviu acordat de cofondatorul Carl Pei celor de la CNET, el a menţionat şi că va aborda piaţa din SUA în acest an prin metode tradiţionale de marketing.

Asta înseamnă că e foarte posibil ca pe viitor sistemul de invitaţii să fie casat. Aflăm şi că noul flagship va aduce un design complet nou şi că va fi lansat până în luna iunie, sau după cum a spus Carl Pei "la finalul trimestrului 2". Se pare că OnePlus a sesizat faptul că OnePlus 2 nu a fost la fel de bine primit ca OnePlus One sau că OnePlus X chiar.

Astfel aflăm că OnePlus 3 va fi total diferit de OnePlus 2, cel puţin ca design. În ciuda obiecţiilor avute legate de al doilea model (inclusiv în recenzia noastră la capitolul design și cameră), OnePlus 2 s-a vândut mai bine decât OnePlus One. În cazul terminalului de anul trecut s-a renunţat destul de rapid la invitaţii, ca şi în cazul lui OnePlus X. Dacă OnePlus 3 vine direct fără această cerinţă înseamnă atât o abordare nouă de marketing a firmei chineze, cât şi o capacitate de producţie crescută.

Compania a declarat şi că va continua să ofere livrare gratuită pentru produse şi să accepte plată cu cardul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×