Navi2Go acum si pe terminalele BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  Software 996 ori
<b>Navi2Go acum si pe terminalele BlackBerry</b>In cazul in care sunteti in cautarea unei aplicatii navigationale care sa va ghideze in vacanta dumneavoastra de vara, va recomandam Navi2Go, disponibil acum si pe handseturile BlackBerry. Magazinele Sprint, Verizon, Alltel si Orange vand deja Navi2Go,...

In cazul in care sunteti in cautarea unei aplicatii navigationale care sa va ghideze in vacanta dumneavoastra de vara, va recomandam Navi2Go, disponibil acum si pe handseturile BlackBerry.

Magazinele Sprint, Verizon, Alltel si Orange vand deja Navi2Go, pentru Windows Mobile Pocket PC si smartphone-uri bazate pe acest OS, dar si in varianta pentru terminale Symbian. Iata ca si utilizatorii de BlackBerry-uri beneficiaza de navigarea aeriana 3D prin intermediul aplicatiei Navi2Go. Daca doriti sa incercati un demo gratuit al softul puteti accesa adresa m.navi2go.com de pe browserul telefonului dumneavoastra sau prin intermediul unui desktop manager RIM si al unei conexiuni USB.

Cu ajutorul acestora veti descarca si instala Navi2Go US sau Navi2Go UK. Dupa instalare veti utiliza drept cod de inregistrare "trial4u" pentru a activa aplicatia. De ce aveti nevoie pentru a folosi softul navigational? De o conexiune Internet prin intermediul unei retele 3G si de semnal GPS via Bluetooth, in cazul serviciului Turn-by-Turn Navigation. Daca folositi Preview Route si Find Address veti avea nevoie de o conexiune Internet via USB ActiveSync si de o conexiune wireless (Wi-Fi sau 3G).

Pentru mai multe detalii accesati aceasta adresa aceasta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×