Samsung Galaxy S4 atacat de LG pentru Încălcarea de brevete legate de detectarea mișcării ochilor

1.009 ori
<b>Samsung Galaxy S4 atacat de LG pentru Încălcarea de brevete legate de detectarea mișcării ochilor</b>Samsung și LG au găsit din nou motiv de ceartă, după ce în urmă cu o săptămână LG a trollat debutul lui Galaxy S4 cu o serie de panouri cu un "4" mare pe ele în Times Square. De această dată tot LG a început atacul, pe tema tehnologiei de...

Samsung și LG au găsit din nou motiv de ceartă, după ce în urmă cu o săptămână LG a trollat debutul lui Galaxy S4 cu o serie de panouri cu un "4" mare pe ele în Times Square. De această dată tot LG a început atacul, pe tema tehnologiei de detectare a privirii utilizatorului.

E vorba despre Smart Pause și brevetele asociate tehnolgiei care permite trecerea unui clip pe pauză atunci când utilizatorul privește în altă direcție. La LG, pe modelul Optimus G Pro avem o funcție similară numită Smart Video, care îi permite utilizatorului cam același lucru: să pună clipul privit pe pauză uitându-se în altă direcție. LG afirma că a aplicat pentru acest brevet în 2009, dar și pentru alte tehnologii similare, unele chiar din 2005. Intenția sud-coreenilor este de a verifica de când datează brevetele Samsung și dacă se produc încălcări.

Samsung neagă tot și afirma că are propriile tehnologii și metode de implementare. Bătălia dintre Samsung și LG se desfășura cu câțiva ani în urmă în zona grosimii televizoarelor, culminând cu televizoare de 55 inch produse de ambele companii lansate la CES 2012. Amuzant e că Samsung a lansat un televizor curbat OLED la CES 2013, iar LG a anunțat apoi "primul panou de display curbat din lume". Baalia e departe de a se fi terminat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×