Windows Phone Summit 2012 Înregistrat complet; Iată anunțul lui Windows Phone 8! (Video)

603 ori
<b>Windows Phone Summit 2012 Înregistrat complet; Iată anunțul lui Windows Phone 8! (Video)</b>După cum probabil știți deja, această săptămână sta sub semnul celor de la Microsoft, care au prezentat atât tableta Surface luni, cât și Windows Phone 8 ieri. Astăzi vă oferim înregistrarea completă a conferinței de la Windows Phone...

După cum probabil știți deja, această săptămână sta sub semnul celor de la Microsoft, care au prezentat atât tableta Surface luni, cât și Windows Phone 8 ieri. Astăzi vă oferim înregistrarea completă a conferinței de la Windows Phone Summit, în cadrul căreia Joe Belfiore, șeful secțiunii Windows Phone a urcat pe scenă pentru a prezenta nouă platformă. Găsiți clipul mai jos!

Aflați că telefoanele actuale Windows Phone nu vor primi Windows Phone 8, dar vor avea parte de o actualizare "de consolare" și anume versiunea Windows Phone 7.8. Aceasta va aduce câteva dintre funcțiile lui WP8, cum ar fi ecranul Start nou pe telefoane precum Lumia 800, care nu vor primi Windows Phone Apollo. Principalele vești de la conferința de ieri sunt faptul că nouă platformă mobilă Microsoft aduce suport pentru rezoluții 720p pe terminalele mobile și faptul că suportă și procesoare multicore (până la 64 de core-uri).

De asemenea WP8 împarte kernelul cu Windows 8 și Windows RT, deci portarea de aplicații între platforme va fi foarte simplă. O veste bună este și suportul pentru stocare microSD și faptul că acum Nokia Maps e integrat în OS și va fi disponibil și pe telefoanele celor de la HTC, Huawei sau Samsung, parteneri Microsoft pentru WP8, împreună cu Nokia. Tot noul OS aduce și NFC, funcție de portofel electronic și funcții business, de criptare și securitate mai bune. Mai multe detalii aflați din conferința înregistrată:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×