Windows Phone Summit 2012 Înregistrat complet; Iată anunțul lui Windows Phone 8! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 557 ori
<b>Windows Phone Summit 2012 Înregistrat complet; Iată anunțul lui Windows Phone 8! (Video)</b>După cum probabil știți deja, această săptămână sta sub semnul celor de la Microsoft, care au prezentat atât tableta Surface luni, cât și Windows Phone 8 ieri. Astăzi vă oferim înregistrarea completă a conferinței de la Windows Phone...

După cum probabil știți deja, această săptămână sta sub semnul celor de la Microsoft, care au prezentat atât tableta Surface luni, cât și Windows Phone 8 ieri. Astăzi vă oferim înregistrarea completă a conferinței de la Windows Phone Summit, în cadrul căreia Joe Belfiore, șeful secțiunii Windows Phone a urcat pe scenă pentru a prezenta nouă platformă. Găsiți clipul mai jos!

Aflați că telefoanele actuale Windows Phone nu vor primi Windows Phone 8, dar vor avea parte de o actualizare "de consolare" și anume versiunea Windows Phone 7.8. Aceasta va aduce câteva dintre funcțiile lui WP8, cum ar fi ecranul Start nou pe telefoane precum Lumia 800, care nu vor primi Windows Phone Apollo. Principalele vești de la conferința de ieri sunt faptul că nouă platformă mobilă Microsoft aduce suport pentru rezoluții 720p pe terminalele mobile și faptul că suportă și procesoare multicore (până la 64 de core-uri).

De asemenea WP8 împarte kernelul cu Windows 8 și Windows RT, deci portarea de aplicații între platforme va fi foarte simplă. O veste bună este și suportul pentru stocare microSD și faptul că acum Nokia Maps e integrat în OS și va fi disponibil și pe telefoanele celor de la HTC, Huawei sau Samsung, parteneri Microsoft pentru WP8, împreună cu Nokia. Tot noul OS aduce și NFC, funcție de portofel electronic și funcții business, de criptare și securitate mai bune. Mai multe detalii aflați din conferința înregistrată:


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×