Noi imagini cu Magic Glass - margini de sticlă pentru Motorola Moto X

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.168 ori
<b>Noi imagini cu Magic Glass - margini de sticlă pentru Motorola Moto X</b>Ziua de mâine sta sub semnul lui Moto X, care va fi anunțat oficial în SUA, iar azi e ziua ultimelor informații ajunse pe web cu privire la noul smartphone. Ieri vă informam&nbsp;cu privire la designul zero gap al telefonului și legat de Magic...

Ziua de mâine sta sub semnul lui Moto X, care va fi anunțat oficial în SUA, iar azi e ziua ultimelor informații ajunse pe web cu privire la noul smartphone. Ieri vă informam cu privire la designul zero gap al telefonului și legat de Magic Glass, tehnologie pe care o vedem în acțiune în imaginile de mai jos.

Aceste imagini ne prezintă un schelet din sticlă al telefonului, cu o zonă din sticlă ce face trecerea între partea frontală și spatele terminalului. Se pare că sticla e la mare căutare acum, de vreme de și Nexus 4 și Xperia Z au avut spate din sticlă, iar Xperia Z a avut inserții din acest material chiar și lateral.

Noi imagini cu Magic Glass - margini de sticlă pentru Motorola Moto X

Ideea din spatele lui Magic Glass e simplă: utilizarea rezistentei Corning Gorilla Glass într-un design compact, înfășurând marginile telefonului în sticlă astfel încât să nu existe goluri în design. în altă ordine de idei, Google ar fi pregătit o campanie de marketing de jumătate de miliard de dolari pentru Moto X, deci așteptați-vă să fiți bombardați cu detlaii despre acest device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×