Phabletul LG Vu 3 se pregătește de debut, Îl așteaptă pe Note III?

Autor:  | Publicat în:  LG 972 ori
<b>Phabletul LG Vu 3 se pregătește de debut, Îl așteaptă pe Note III?</b>E interesant că LG așteaptă mereu o mutare de la rivalul Samsung pentru a lansa un nou produs. Acum când ne pregătim de debutul lui Galaxy Note III, aflăm că și LG pregătește un nou phablet, modelul Vu 3. &nbsp; &nbsp; Primele două terminale Vu...

E interesant că LG așteaptă mereu o mutare de la rivalul Samsung pentru a lansa un nou produs. Acum când ne pregătim de debutul lui Galaxy Note III, aflăm că și LG pregătește un nou phablet, modelul Vu 3.

Primele două terminale Vu nu prea au prins la public, mai ales că au fost lansate la distanță mică și au ieșit rapid de pe piață. în plus, formatul pătrățos nu a avut succesul scontat. Zvonurile afirmă că LG Optimus Vu III va veni cu aspect ratio 4:3, o diagonală necunoscută încă și va suporta o rezoluție de 1280 x 960 pixeli, ceea ce nu prea impresionează pe lângă rezoluția Full HD pe un ecran de 5.7 inch, așa cum se zvonește în cazul lui Galaxy Note III.

Din păcate lista de specificații a noului Vu nu este cunoscută, iar singura confirmare a acestui model este numele de cod LG-F300L, asociat cu noul terminal. Are rost că LG să mai lanseze un phablet cu dotări midrange pe piață sau ne mulțumim cu rivalii de la Lenovo, Huawei sau ZTE?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×