Noi imagini cu Noul HTC One/M8 Își fac apariția pe web; Vedem interfața camerei!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.471 ori
<b>Noi imagini cu Noul HTC One/M8 Își fac apariția pe web; Vedem interfața camerei!</b>Ne-am obișnuit deja cu ideea că în următoarea perioadă vom asista la numeroase scăpări ale lui HTC One 2/M8, deci nu ne surprinde că azi vedem încă două imagini cu acest smartphone. Ele provin din China și par a ne arăta interfața camerei...

Ne-am obișnuit deja cu ideea că în următoarea perioadă vom asista la numeroase scăpări ale lui HTC One 2/M8, deci nu ne surprinde că azi vedem încă două imagini cu acest smartphone. Ele provin din China și par a ne arăta interfața camerei sale.

Vă reamintesc că telefonul va fi anunțat pe 25 martie și în ultima vreme se tot vehiculează numele "noul HTC One" pentru el, la fel cum a fost The New iPad pentru iPad 3, dacă îmi amintesc bine. Observ că butonul shutter aduce cu cel din interfața primului One și că acest nou model are o carcasă specială, care îi ascunde trăsăturile, de vreme ce acesta e un prototip.

one 2 2.jpg

știm că noul handset va aduce o cameră duală spate și va păstra 99% din liniile de design ale predecesorului său. Corpul va fi unul unibody, din aluminiu, iar ecranul va fi mai mare, de 5 inch și va avea marginile mai subțiri. Mă aștept și la îmbunătățiri ale camerei frontale, nu doar ale celei din spate.

Mulțimim Drajneanu Gelu pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×