Noi imagini cu Noul HTC One/M8 Își fac apariția pe web; Vedem interfața camerei!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.484 ori
<b>Noi imagini cu Noul HTC One/M8 Își fac apariția pe web; Vedem interfața camerei!</b>Ne-am obișnuit deja cu ideea că în următoarea perioadă vom asista la numeroase scăpări ale lui HTC One 2/M8, deci nu ne surprinde că azi vedem încă două imagini cu acest smartphone. Ele provin din China și par a ne arăta interfața camerei...

Ne-am obișnuit deja cu ideea că în următoarea perioadă vom asista la numeroase scăpări ale lui HTC One 2/M8, deci nu ne surprinde că azi vedem încă două imagini cu acest smartphone. Ele provin din China și par a ne arăta interfața camerei sale.

Vă reamintesc că telefonul va fi anunțat pe 25 martie și în ultima vreme se tot vehiculează numele "noul HTC One" pentru el, la fel cum a fost The New iPad pentru iPad 3, dacă îmi amintesc bine. Observ că butonul shutter aduce cu cel din interfața primului One și că acest nou model are o carcasă specială, care îi ascunde trăsăturile, de vreme ce acesta e un prototip.

one 2 2.jpg

știm că noul handset va aduce o cameră duală spate și va păstra 99% din liniile de design ale predecesorului său. Corpul va fi unul unibody, din aluminiu, iar ecranul va fi mai mare, de 5 inch și va avea marginile mai subțiri. Mă aștept și la îmbunătățiri ale camerei frontale, nu doar ale celei din spate.

Mulțimim Drajneanu Gelu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×