LG G3 disponibil acum În două noi nuanțe de culoare adresate publicului feminin: mov, respectiv roșu

1.374 ori
<b>LG G3 disponibil acum În două noi nuanțe de culoare adresate publicului feminin: mov, respectiv roșu</b>Lansat pentru început în doar trei variante de culoare (alb, gri, auriu), iată că astăzi LG G3 primește două noi nuanțe de culoare ce par a fi destinate mai mult pentru publicul feminin, mai precis culorile roșu și mov. în timp ce...

Lansat pentru început în doar trei variante de culoare (alb, gri, auriu), iată că astăzi LG G3 primește două noi nuanțe de culoare ce par a fi destinate mai mult pentru publicul feminin, mai precis culorile roșu și mov. în timp ce specficațiile hardware rămân în mare parte aceleași, se pare că butonul de power/unlock beneficiază acum de un logo special pentru funcția de power off.

Printre specificațiile lui LG G3 avem la dispoziție un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 2.5 GHz, 2 sau 3 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD, și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și laser pentru autofocus.

LG G3 disponibil acum În două noi nuanțe de culoare adresate publicului feminin: mov, respectiv roșu

Cu toate că LG G3 arată uimitor atât din punct de vedere al design-ului, cât și al specificațiilor tehnice, din câte am aflat de curând, numeroși utilizatori au semnalat faptul că după ceva terminalul se crapă în partea inferioară. Trecând peste această mică problemă, LG G3 continuă a fi un device mult dorit de către public, acesta devenind într-un scurt timp foarte popular.

LG G3 disponibil acum În două noi nuanțe de culoare adresate publicului feminin: mov, respectiv roșu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×