Noi schiţe ale lui iPhone 8 apar pe web; Terminalul are două difuzoare jos, două unităţi de baterie, vine fără buton Home

1.670 ori
<b>Noi schiţe ale lui iPhone 8 apar pe web; Terminalul are două difuzoare jos, două unităţi de baterie, vine fără buton Home</b>Deși Samsung Galaxy S8 ne-a depășit toate așteptările în materie de volumul de leak-uri în care a fost menționat, există șanse ca iPhone 8 să îl întreacă serios la acest capitol. Zvonurile și scăpările au început de câteva luni bune și cu toate că lansare

După câteva săptămâni pline de scăpări legate de iPhone 8, inclusiv schiţe, randări şi machete, iată că şi finalul lunii aprilie continuă în aceeaşi notă. Azi vedem noi schiţe ale lui iPhone 8, care oferă câteva detalii noi şi confirmă altele ştiute deja.

Schita iPhone 8

Sursa este Slashleaks, o comunitate care oferă puncte şi rating-uri scăpărilor pentru a le confirma (sau nu) veridicitatea. Schemele cele noi par să indice faptul că viitorul iPhone va avea o cameră duală în spate cu aranjament vertical, aşa cum am mai văzut până acum. De asemenea în zona frontală e prezent un senzor infraroșu şi camera cu suport pentru recunoaştere facială.

Schita iPhone 8

Placa de bază a handset-ului este acum mai mică, iar fiecare porţiune a sa grupează anumite chip-uri cu anumite scopuri. Procesorul Apple A11 e uşor de depistat în acest setup, dar şi memoria flash NAND şi modulele de conectivitate. Schiţele mai indică şi că Apple va integra două unităţi de baterie pe terminal, una în partea dreaptă a corpului acestui device, iar cea de-a doua, mai mică sub SIM tray.

Schita iPhone 8

Un aspect de remarcat e că vom avea de această dată două difuzoare în zona inferioară şi nu doar unul plus o grilă de decor. Tot în zona inferioară se mai află o mulţime de componente, precum acel "taptic engine" pentru feedback haptic şi modulul 3D Touch. Butonul Home nu mai există, iar spaţiul care îl ocupa a fost asociat altor componente.

Schita iPhone 8

Aceeaşi scăpare continuă prin descrierea unui mecanism de încărcare wireless, care apare reprezentat cu roz sub unitatea de baterie mai mică. Există şi componente pentru scannerul de amprente, deci el nu dispare din ecuaţie, fiind cel mai probabil integrat în ecran. Nu dau semne ca s-ar opri prea curand aceste leakuri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×