Huse oficiale Samsung pentru Galaxy S9 dezvăluie mici detalii legate de noile flagship-uri; Avem şi video hands on!

1.818 ori
<b>Huse oficiale Samsung pentru Galaxy S9 dezvăluie mici detalii legate de noile flagship-uri; Avem şi video hands on!</b>Apar astăzi în imagini și huse oficiale destinate noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, accesorii pe care le vedem probate pe actualele S8/S8+. Cum dimensiunile sunt practic similare, aceste terminale se potrivesc la fix

A început numărătoarea inversă până la debutul lui Samsung Galaxy S9, cu 3 săptămâni rămase până la evenimentul de la MWC 2018 pe 25 februarie. Scăpările continuă între timp, dar într-un ritm mai puţin alert decât luna trecută spre exemplu. Azi a apărut un clip hands on cu husele lui Galaxy S9, întoarse pe toate părţile.

Huse oficiale Galaxy S9

Sunt huse oficiale Samsung şi nu accesorii realizate de firme third party, cum am mai văzut până acum. Recent am descoperit şi skinuri Dbrand sau huse Ghostek pentru aceste terminale. În acest clip, postat de către Mobile Fun UK descoperim huse Samsung Clear View Standing Cover pentru Galaxy S9 şi Galaxy S9+. Pentru că nu au avut la îndemână telefoanele reale sau machete, cei care au realizat clipul au folosit unităţi Galaxy S8 şi Galaxy S8+.

Huse oficiale Galaxy S9

Din moment ce au încăput binemersi modelele S8 în huse, formatul lui S9 şi S9+ ar trebui să fie similar. Se confirmă din nou faptul că S9 va avea o cameră singulară, iar S9+ una duală, ca atare primind un decupaj mai generos în spate. Scannerul de amprente se află acum sub cameră, iar blitzul şi senzorul de puls se afla în dreapta camerei. Mi se pare inedită acea husă mov, care oferă posibilitatea de a proteja ecranul şi a vedea în continuare ecranul Always On Pornit, cu notificări, vreme, dată şi oră.

Standing Cover are un suport integrat, care face ideală proptirea telefonului la 45 de grade pentru vizionarea video. Decupajele frontale par să fie cam la fel la S8 şi S9, deci la prima vedere nu părem să primim noi senzori in faţă. Chiar dacă nu se vede foarte clar în clip, mă aştept ca aceste huse să aibă decupaj pentru buton Bixby lateral, cam în aceeaşi zonă în care l-am văzut şi pe S8.

Următorul pas ar fi o scăpare cu unităţi Galaxy S9 puse în aceste huse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×