Mobicast 176 - Podcast & Videocast Mobilissimo.ro despre telefoane noi la test, scăpări Note 8 şi LG V30, telefonul KFC şi fenomenul Chizza

1.457 ori
<b>Mobicast 176 - Podcast & Videocast Mobilissimo.ro despre telefoane noi la test, scăpări Note 8 şi LG V30, telefonul KFC şi fenomenul Chizza</b>Dacă e weekend de vară, e momentul unui nou podcast şi videocast Mobilissimo.ro, cu ediţia Mobicast 176 disponibilă acum. A fost o săptămână super liniştită la lansări, dar am primit câteva telefoane interesante în teste. Ne jucăm acum cu Sony Xperia L1..

Dacă e weekend de vară, e momentul unui nou podcast şi videocast Mobilissimo.ro, cu ediţia Mobicast 176 disponibilă acum. A fost o săptămână super liniştită la lansări, dar am primit câteva telefoane interesante în teste. Ne jucăm acum cu Sony Xperia L1 spre exemplu, dar şi cu primul ASUS ZenFone cu camera duala, ZenFone Zoom S. Avem şi două noi telefoane Allview de testat şi o pereche de căşti pe care v-o oferim la concurs. E vorba de un model special pentru jogging.

Iată cum arată cele mai importante subiecte de ştiri ale săptămânii:

1. Samsung Galaxy Note 8 a apărut randat într-un material promoţional pentru procesorul Exynos 8895. Acesta ar putea fi primul teaser cu iz oficial al terminalului.

2. Avem în sfârşit şi o dată de lansare pentru Note 8, 23 august de această dată şi aflăm că terminalul va sosi la New York. În trecut apăruse şi data de 26 august, dar mai multe surse insistă pe 23. 

3. O ştire interesantă priveşte faptul că un selfie al unei maimuţe a pornit un proces ce ar putea sta la baza copyright-ului primit de AI. Întrebarea e: o fotografie făcută de maimuţă îi aparţine ei sau fotografului care deţine aparatul?

4. Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby preinstalat în Coreea de Sud, dar fără Bixby Voice.

5. Pentru a nu rămâne în urma Samsung şi LG pregăteşte un eveniment de debut pentru LG V30 în august. Vine pe 31 august conform unei invitaţii ajunse pe web.

6. Tot LG V30 a apărut în noi randări, create pe baza schemelor CAD din fabrică. Apare şi într-un clip video realizat de @OnLeaks. Seamănă mult cu LG G6.

7. KFC a aniversat 30 de ani de prezenţă în China printr-un telefon aniversar produs de Huawei. Costă doar 160 de dolari.

8. Unele dintre funcţiile lui iPhone 8 ar putea veni dezactivate la debut. E vorba în special de încărcare wireless şi de recunoaştere facială.

9. ASUS va porni livrarea de smartphone-uri ZenFone 4 în august. Cu câteva luni mai devreme decât ZenFone 3, dar mai târziu decât ne aşteptam. 

10. Dell Latitude 7285 este o tabletă convertibilă cu preţ de 1195 dolari şi cu posibilitatea de încărcare wireless.

11. Nouă aplicaţie Mobilissimo.ro a ieşit din faza beta şi este acum disponibilă la descărcare din Google Play.

12. LG a anunţat un trio de telefoane midrange, cu design inspirat de LG G6: LG Q6, LG Q6 Alpha şi LG Q6 Plus.

La capitolul FAIL şi WIN, avem întâi că FAIL faptul că Vertu a închis centrele de producţie din Marea Britanie, lăsând sute de angajaţi fără job. Dispare astfel emblema de "made în UK" şi compania se scufundă. La WIN avem soluţia Hyperloop One a lui Elon Musk, care ar putea să ne transporte şi cu 1200 km/h, în condiţiile în care trenurile japoneze rulează la 300 km/h. Totul se face într-un tub vidat.

Trecând la întrebări, aţi vrut să aflaţi ce să cumpăraţi dintre LG G6 şi OnePlus 5, dacă telefonul Bluboo D1 merită 400 de lei şi ce telefon recomand până în 350 de lei. Am ales pentru voi între iPhone 7 şi Galaxy S8, am discutat despre serialul Netflix "El Chapo" şi m-aţi întrebat când vine Android N pe Galaxy A5 (2016). Aţi vrut să ştiţi dacă am văzut serialul Spartacus şi ce upgrade merită făcut de la un P8 Liţe, mai ales dacă merită iPhone SE.

La secţiunea Diverse aţi aflat că am încercat nouă Chizza la KFC, atât de viralizată în social media. Este practic pizza, care în loc de blat are pui prăjit. Nu arata cine ştie ce, dar are gust bun şi e picantă, chiar peste medie. E practic pui prăjit cu mozzarella şi ardei, plus ceva bulion. Şi rămânem în zona food, cu alt local viralizat, Şocului Kebap, care a deschis o shaormerie şi pe marele bulevard 1 Decembrie din zona mea.

E interesant că au maşini care taie carnea automat şi fac un crispy strips mai bun decât KFC. Gata cu mâncarea şi vorbim despre muzică: Lana Del Rey scoate album pe 21 iulie, "Lust for Life", iar Nine Inch Nails tot pe 21 iulie un EP numit "Add Violence". Lana s-a dat pe hip-hop şi asta nu prea îmi place. Am mai discutat şi despre filmul "The House" cu Will Ferrell şi Amy Poehler, o comedie cu un tată şi mama de 40 de ani care nu au bani să îşi trimită fata la facultate, aşa că înfiinţează un cazino ilegal în casa unui prieten. Nu prea amuzant şi se ia în serios în mod bizar uneori. Mult prea scurt la o oră şi 18 minute.

Am văzut şi "Gifted" cu Chris Evans, actorul din Captain America, care aici are grijă de o fetiţă de 7 ani, care e un geniu în matematică. Au chemistry foarte bun cei doi. Am amintit despre serialul "The Mist" după cartea lui Stephen King cu acelaşi nume şi excelentul film din 2007, cu un final super controversat şi deprimant. Premisă e bună, dar actorii joacă foarte slab în serial. Practic vine o ceată densă care acoperă un oraş întreg şi apar o serie de creaturi care ucid oamenii

Aceştia sunt blocaţi la mall, biserică şi alte zone şi apar conflicte între ei. Am încheiat discutând despre serialul de animaţie de pe Netflix "Castlevania", inspirat de jocul Konami cu vampiri şi Vlad Dracul. Bunicel, dar prea scurt, cu doar 4 episoade. Acesta a fost Mobicast 176 şi ne reauzim săptămâna viitoare cu noi recenzii finalizate şi noutăţi pentru voi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×