Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 24 iunie - 1 iulie 2012: Android 4.1 Jelly Bean, anunțul tabletei Nexus 7, review Nokia Lumia 900

1.223 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 24 iunie - 1 iulie 2012: Android 4.1 Jelly Bean, anunțul tabletei Nexus 7, review Nokia Lumia 900</b>S-a încheiat și luna iunie, probabil cea mai ocupată din 2012, când vine vorba de lansări. Am avut un debut pentru o tabletă Microsoft, iOS 6.0, Windows Phone 8 și în această săptămână și un nou Android, un nou accesoriu Nexus, plus tableta...

S-a încheiat și luna iunie, probabil cea mai ocupată din 2012, când vine vorba de lansări. Am avut un debut pentru o tabletă Microsoft, iOS 6.0, Windows Phone 8 și în această săptămână și un nou Android, un nou accesoriu Nexus, plus tableta Google Nexus 7. Hai să vedem totuși care au fost cele mai populare 10 subiecte ale săptămânii.

10) Tableta Google Nexus 7 vs BlackBerry PlayBook vs Kindle Fire vs Samsung Galaxy Tab - tablete de 7 inch

Pe locul 10 avem o comparație a lui Emil Dragota, între o serie de tablete de 7 inch cu preț accesibil. E vorba despre Google Nexus 7, Amazon Kindle Fire, BlackBerry PlayBook și Samsung Galaxy Tab, varianta din 2010. Nexus 7 și Kindle Fire dispun de ecrane IPS De 7 inch, în vreme ce PlayBook optează pentru un TFT, cu rezoluție de 1024 x 600, exact ca și primul Galaxy Tab. Nexus 7 are cea mai bună rezoluție, de 1280 x 800 pixeli, dar mai multe despre asta în articolul detaliat al lui Emil.

9) Review Nokia Lumia 900 - aceeași tehnologie, același OS într-un ambalaj mai mare, poate prea mare! (Video)

Review Nokia Lumia 900 - aceeași tehnologie, același OS Într-un ambalaj mai mare, poate prea mare! (Video)După ce i-am făcut review lui Nokia Lumia 800 și 710, a venit rândul lui Lumia 900, cel mai mare telefon Nokia cu Windows Phone la bord. Acest terminal de 4.3 inch este unul masiv, iar dacă îl suprapuneți peste un Galaxy Nexus veți fi surprinși să vedeți că este la fel de mare ca și acesta, dacă nu chiar mai mare. Telefonul are un display foarte luminos, care arata excelent în bătaia soarelui și stă bine la capitolul captura video, datorită unui bitrate ridicat. Ce defecte are acest model aflați din recenzia completă Mobilissimo.ro.

8) Aplicații pentru smartphone de care NU avem nevoie (Android)

Aplicații pentru smartphone de care NU avem nevoie (Android)Mircea Vasile face o listă interesantă cu aplicatiil inutile pe care le găsiți pe smartphone-urile voastre. Spre exemplu, exista mulți utilizatori care își instalează câte 2-3 aplicații pentru Facebook și Twitter și apoi uită de ele. Există și asistenți virtuali de tot felul, care încă nu au ajuns la un nivel atât de performant încât să fie indispensabili pentru utilizarea zilnică, deci sunt inutili. Task Managerele și optimizatoarele de memorie intra și ele pe listă, iar mai multe detalii aflați din articolul complet.

7) Developer la Google I/O și pachetul oferit la final - Nexus Tablet 7, Galaxy Nexus, Nexus Q

Developer la Google I/O și pachetul oferit la final - Nexus Tablet 7, Galaxy Nexus, Nexus QGoogle I/O 2012 a fost evenimentul de la mijlocul acestei săptămâni, care a marcat debutul lui Android 4.1 Jelly Bean și al tabletei Google Nexus Q. La eveniment au participat mulți dezvoltatori, care la final au primit un pachet foarte atractiv, care a inclus tableta Google Nexus 7, telefonul Samsung Galaxy Nexus și accesoriul Nexus Q. E vorba aici despre 6000 de dezvoltatori, iar prețul plătit pentru bilet a fost de 900 de dolari, cu reducere de 600 de dolari pentru studenți și profesori. Deja au ajuns pe eBay câteva dintre tabletele Nexus 7.

6) Google I/O și noutățile aduse: Android 4.1 Jelly Bean, tableta Google Nexus 7, Nexus Q

Google I/O și noutățile aduse: Android 4.1 Jelly Bean, tableta Google Nexus 7, Nexus QMiercuri, pe 27 iunie la ora locală a României 19:30 a început evenimentul Google I/O, care a inclus prezentări spectaculoase, cum ar fi cea a lui Google Project Glass. în plus, a fost anunțat oficial Android 4.1 Jelly Bean, tableta Nexus 7 și accesoriul Nexus Q, un mini computer cu Android, creat special pentru streaming de muzică și video. Hardware-ul sau este similar cu cel al lui Samsung Galaxy Nexus, iar tableta Nexus 7 vine cu un ecran de 7 inch, procesor quad core Tegra 3, este produsă de ASUS și va costa 199 de dolari.

5) Review ASUS Transformer Pad Infinity 700 - un Prime evoluat și prima tabletă cu ecran Full HD din România (Video)

Review ASUS Transformer Pad Infinity 700 - un Prime evoluat și prima tabletă cu ecran Full HD din România (Video)Prima tabletă full HD din România v-a fost prezentată în detaliu într-o recenzie Mobilissimo.ro, chiar în ziua în care a fost lansată oficial în magazinele din toată lumea. E vorba aici despre un model quad core cu procesor Tegra 3 de 1.6 GHz și specificații și design ușor upgradate față de Transformer Prime. Tableta are un ecran Full HD fantastic, o cameră de 8 megapixeli care se comportă destul de bine și rulează Android 4.0 ICS fără pic de problemă. Am testat pe ea și un joc horror cu super grafica, iar în benchmark-uri acest model a scos rezultate foarte bune, depășind atât Prime, cât și alte terminale mobile moderne.

4) Noul asistent virtual Google versus Siri: câștigător surpriză! (Video)

Noul asistent virtual Google versus Siri: câștigător surpriză! (Video)Printre altele, noul Android, versiunea Jelly Bean include un asistent virtual integrat în căutarea Google, care rivalizează cu ușurința cu Siri, ba chiar îl depășește. Avantajele sale principale sunt viteză mai mare decât a lui Siri și faptul că vocea cu care sunt rostite rezultatele este mai umană decât cea robotică a soluției Apple. Dezavantajul este ca Siri afișează rezultate care arata elegant pe ecran, în vreme ce soluția Google este mai degrabă simplă și compactă la acest capitol, fără prea multe înflorituri.

3) Care sunt telefoanele și tabletele ce primesc Android 4.1 Jelly Bean din iulie 2012?

Care sunt telefoanele și tabletele ce primesc Android 4.1 Jelly Bean din iulie 2012?Android 4.1 Jelly Bean este construit pornind de la Android 4.0 ca bază, deci actualizările sale vor sosi mai rapid decât s-a întâmplat în cazul trecerii de la Gingerbread la Ice Creăm Sandwich. Printre telefoanele și tabletele care vor primi actualizarea se număra Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Nexus și tableta Motorola Xoom. în plus, există și Google Nexus 7, care vine din fabrica având Android 4.1 Jelly Bean instalat. Există și zvonuri că Galaxy S II ar putea să nu primească Jelly Bean, dar ele sunt nefondate.

2) Descărcați noua versiune Google Play Store făcută pentru Jelly Bean și mai mult

Descărcați noua versiune Google Play Store făcută pentru Jelly Bean și mai multPe lângă o nouă versiune de YouTube, de Google+, Google Maps și Google Earth, odată cu Google I/O 2012 a sosit și o nouă varianta de Google Play Store, pentru Android 4.1 Jelly Bean. Aflați că Play Store include acum și filme și muzică, plus reviste și cărți. A ajuns pe web și APK-ul necesar instalării, evident prin meritul celor de la XDA Developers. Interfața a fost regândita și este acum ceva mai compactă, din câte vedeți și în articol, fără reflexiile inutile sau rândurile neocupate.

1) Aplicația Digi Oriunde este acum disponibilă pentru Android; Apeluri telefonice în orice rețea!

Selectie de stiri pentru eticheta: Aplicația Digi Oriunde este acum disponibilă pentru Android; Apeluri telefonice În orice rețea!Pe locul întâi în această săptămână avem un articol surpriză, scris chiar ieri și detaliind noua aplicație Digi Oriunde, disponibilă și pe Android. Ea permite realizarea de apeluri telefonice în orice rețea folosind conexiunea la Internet și asta prin conexiune wireless sau 3G. Apelurile către alte rețele decât cea RDS nu sunt gratuite și va fi nevoie de autentificarea în aplicație utilizând contul RCS & RDS de utilizator. Inițierea unui apel, fără convorbire într-o altă rețea decât RDS folosind rețeaua 3G consuma cam 13.22 KB de trafic de date, deci rezonabil.

Iată că a început și luna iulie, una în care nu avem evenimente prea importante, în afară de sosirea tabletei Google Nexus 7 în magazine, de actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean a unor terminale și probabil noi zvonuri despre iPhone 5. Rămâneți pe Mobilissimo.ro, pe canalul YouTube cu cele mai noi recenzii și pe forumul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×