Nokia cu Windows Phone 8? Iată-l pe Nokia Lumia 802 (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.740 ori
<b>Nokia cu Windows Phone 8? Iată-l pe Nokia Lumia 802 (Concept)</b>De abia a ajuns și în țara noastră Nokia Lumia 800 și deja unii încep să viseze la viitoarea generație de terminale Lumia... Ei bine, astăzi vă prezentăm un design futurist de telefon Nokia, ce implică Windows Phone 8 aka Apollo. Creat de...

De abia a ajuns și în țara noastră Nokia Lumia 800 și deja unii încep să viseze la viitoarea generație de terminale Lumia... Ei bine, astăzi vă prezentăm un design futurist de telefon Nokia, ce implică Windows Phone 8 aka Apollo. Creat de către Mohammed Shihuzaan, următorul telefon amintește de un soi de Nokia N9 cu ecran curbat.

Conceptul poartă numele de Nokia Lumia 802 și vine cu WP8, un display touch de 3.7 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, carcasa din policarbonat, NFC, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, cu bliț dual LED și o cameră frontală de 2 megapixeli. Telefonul mai folosește și un slot pentru carduri, port HDMI și USB OTG. Nu sunt sigur că Nokia ar aprecia că actualul design adoptat de Nokia Lumia 800 și de N9 să implice și o formă mai curbată a device-ului, dar nu putem știi niciodată ce gândesc finlandezii pentru viitor.

Nokia Lumia 802 arată interesant, dar nu reprezintă o evoluție fantastică față de telefoanele Nokia proaspăt lansate în ultimele 2 luni. Așteptăm aici ceva cu adevărat deosebit și deși designul lui N9 este încântător, presimt că ni se va părea învechit la finalul anului viitor, probabil momentul în care va sosi și Windows Phone 8.

 Nokia cu Windows Phone 8? Iată-l pe Nokia Lumia 802 (Concept)

 Nokia cu Windows Phone 8? Iată-l pe Nokia Lumia 802 (Concept)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×